LG Q52 resmi olarak tanıtıldı! İşte özellikleri!

LG Q52

LG’nin yeni telefonu LG Q52 resmi olarak tanıtıldı. Orta segmentte yer alacak olan telefon özellikleri ve tasarımı ile ön plana çıkıyor.

LG, bugün Güney Kore pazarında LG Q52 olarak bilinen yeni bir orta sınıf akıllı telefonu resmen duyurdu. Bu, geçen ay piyasaya sürülen LG Q31 ve LG Q42 ile karşılaştırıldığında daha üst düzey bir model olacak.

Samsung başkanı Lee Kun-hee vefat etti! Mirası dudak uçuklatıyor!

LG Q52, sürükleyici 20: 9 yüksek en boy oranı sunan 6,6 inç HD + LCD ekrana sahip. LG’nin diğer modellerinde olduğu gibi, bu modelde 13 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Telefonun arka tarafında 48 megapiksel çözünürlüğünde ana, 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş lens, 2 megapiksel çözünürlüğünde makro kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü yer alıyor.

LG Q52

Q52, bir microSD kart ile daha da genişletilebilen 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama birimi bulunuyor. Telefon gücünü sekiz çekirdekli bir MediaTek Helio P35 yonga setinden alıyor. Hareket halindeyken uzun saatler boyunca kullanımı destekleyebilen 4.000 mAh pil ile yer alıyor.

Telefon İpeksi Beyaz hem de İpeksi Kırmızı renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Yaklaşık olarak 290 dolar değerinde olacak olan telefonun Türkiye pazarına henüz gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Son dönemde üst segmentten orta segmente odaklanan Güney Koreli firma, sade ve şık tasarımı kullanıcıları ile buluşturmasıyla dikkat çekiyor. Önümüzdeki dönemlerde de muhtemelen LG’nin orta segmentteki macerası devam edecek.