LG, piyasaya sürülmemiş Velvet 2 Pro ve LG Rollable’ın son birimlerini çalışanlarına satıyor

LG, piyasaya sürülmemiş Velvet 2 Pro ve LG Rollable'ın son birimlerini çalışanlarına satıyor

Kısa süre önce akıllı telefon pazarından çıktığını duyuran teknoloji devi LG, piyasaya sürülmemiş modellerinin kalıntılarını şirket çalışanlarına satmaya karar vermiş.

Twitter kullanıcısı tarafından @FrontTron adıyla yakın zamanda yapılan bir tweet, şirketin Güney Kore’deki personelinin kalan birkaç modeli son derece ucuz bir fiyata satın alma fırsatına sahip olduğunu gösteriyor. Tweet ayrıca, LG Electronics’in Kore merkezli personelinin kullanımına sunulacak yayınlanmamış modellerin yaklaşık 3.000 birimini ayrıntılı olarak açıkladı. Sunulan cihazlar, her ikisi de asla piyasaya sürülmemiş olan LG Rainbow / Velvet 2 Pro ve LG Rollable’dır. Velvet 2 Pro, geçen yıl piyasaya sürülen LG Velvet’in halefi olması gereken cihazdı. Ancak şirket akıllı telefon pazarından çıkışını duyurmadan önce piyasaya sürülmemişti. Velvet 2 Pro’nun öne çıkan özelliği, sesi kontrol eden ve güç düğmesi görevi gören basınca duyarlı dokunmatik sensör düğmesi.

LG, piyasaya sürülmemiş Velvet 2 Pro ve LG Rollable'ın son birimlerini çalışanlarına satıyor

Velvet 2 Pro için Twitter gönderisi satışta olan modellerin teknik özellikleri hakkında pek bir şey sunmuyordu. Bununla birlikte, arka tarafta üçlü kamera kurulumu ve su damlası çentiğine yerleştirilmiş bir ön kamera ile geldiğini biliyoruz. Sızıntı haber, müzayede edilen cihazların yalnızca altı aylık teknik destekten yararlanacağını ve yazılım güncellemelerinin olmayacağını belirtti. Ayrıca, LG Velvet 2 Pro’nun personele yaklaşık 170 $ ‘a satılacağını da belirtti. Görünüşe göre, kurum içi talepte bir artış olabilir. Şirket ayrıca modellerin başarılı alıcılar tarafından yeniden satışını da yasaklıyor. LG’nin piyasaya sürülmemiş ürünleri satma konusundaki hamleleri, Nisan 2021’de halka duyurulan akıllı telefon pazarından çekilme kararının bir sonucu.

Leica yeni bir partner arayışına girdi