LG MWC 2015’te Neler Tanıttı

LGMWC

Güney Koreli dünyaca ünlü telefon üreticilerinden biri olan LG, MWC 2015 etkinliğini dolu dolu geçirdi.
Bu sene ki MWC etkinliğinde LG hiç boş durmadı Yeni nesil akıllı saati olan Watch Urbane ve orta seviye akıllı teknolojik ürünlerini tanıttı. Barselona’da düzenlenen etkinliğe katılan bir çok teknoloji severin gözü LG’nin üzerindeydi.

 

LG

Watch Urbane’in Akıllı Telefona İhtiyacı Yok

Akıllı telefon üreticileri de akıllı saat pazarına atılınca her şirketin kendi cihazına özel bir akıllı saati oldu.Son dönemlerde akıllı saatleri hayatımızda sıkça görmeye başladık. Hatırlarsanız akıllı saatler Samsung ile gerçeklik kazanmıştı. Samsung ile akıllı saatler 3G’li (yani SIM kartlı / veri bağlantılı olmuştu. Samsung ile başlayan bir devirde ilerleme gerçekleştirildi. Kolumuza taktığımız akıllı saatler 4G ile hayat buluyor.Aynı şekilde LG’nin yeni akıllı saati de 4G ile hayat bulan cihazlardan bri tanesi. Akıllı telefona ihtiyaç duymuyor. 1.3 inç 320×320 çözünürlüğnde bir ekrana sahip. Ayrıca 1GB Ram ve 4GB dahili depolama alanı bulunuyor. Diğer akıllı saatlere batarya konusunda da fark atıyor. Watch Urbane 700 mAh batarya ile karşımıza çıkıyor.

watchurbane
LG Watch Urbane adlı akıllı saatinin yanı sıra dört farklı model daha tanıttı. LG, bu cihazlarını CES 2015 etkinliğinde duyurmuştu.

LGtelefon2

 

1-LG Magna

Ailenin en büyüğü LG Magna’nın 5.o inçlik HD çözünürlüğünde bir ekranı bulunuyor. 8 GB dahili hafızası ve 1GB Ram’i mevcut.Arka kamerası 8GB, öne kamerası ise 5MP. Ailenin en büyüğü olmanın yanı sıra sarjı da en çok dayananı oluyor. Cihazın 2540 mAh batarya gücü var.

LGtelefon

 

2-LG Spirit
4.7 inçlik HD çözünürlüklü ekrana sahip. Arkada 5 MP önde ise 1 MP kamerası bulunuyor. 2100 mAh’lık batarya gücü var. Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile gelecek olan LG Spirit akıllı telefonunun 8GB dahili hafızası ve 1GB Ram’i bulunuyor.

LGtelefon3

3-LG Leon
LG’nin tanıttığı dört yeni telefondan üçüncü sırada yer alıyor. LG Leon’un 4.5 inçlik, FWVGA çözünürlüğünde bir ekranı bulunuyor. 8 GB dahili hafızası ve 1GB Ram’i var. Kamera özellikler LG Joy’da ki gibi. 5MP arka ve VGA ön kamerası var. Android 5.0 Lollipop ile birlikte geliyor.

 

lLgjoy

4-LG Joy
LG Joy ise şirketin yeni telefonlarının en küçüğü. O 2.0 inçlik bir kerana sahip. 4GB dahili hafızası ve 512 MB Ram’i bulunuyor. 5MP arka kamerası olan Joy’un ön kamerası ise VGA. Android 4.4 KitKat işletim sistemi ile kullanıcısının karşısına çıkacak. Son olarak ise 1900 mAh batarya gücü bulunuyor.

Microsoft Telefonlar İçin Hazırladığı Klavyeyi Tanıttı