LG Lifeband Touch İle Sürpriz Yapacak

LifebandTouch

CES fuarı yaklaştıkça firmalar fuara ve yeni yıla damgasını vurmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor. CES fuarına iddialı bir giriş yapmayı planlayan LG yeni fitness takip cihazı Lifeband Touch ile geliyor.

CES fuarı yaklaştıkça hazırlıklarını hızlandıran LG firmasının daha önceden fitness takip cihazı çıkartacağı belli olmuştu. Fuara sayılı günler kala, tekonloji firmalarının bilgilerini sızdıran Evleaks bu sefer LG’ den önce davranıp, fitness takip bandının bilgilerini ve fotoğrafını sızdırdı.LifebandTouch

Lifeband Touch ismine sahip bu cihaz hakkında elde edilen kısıtlı bilgiler arasında telefon görüşmesi, mesajlaşma gibi temel telefon özelliklerini barındırdığı. Ayrıca fitness takip cihazı olarak piyasaya çıkan bu cihazda kalp atış hızını gösteren ve takip eden sistem de bulunuyor.

Yeni piyasaya çıkacak olan diğer giyilebilir teknoloji ürünleri gibi Lifeband Touch’ un da hangi mobil işletim sistemine uyumlu olacağı ve hangi akıllı telefon ile çalışacağı bilinmese de, bu sene rekabetin çok yüksek olacağı ve hiç kuşkusuz bu rekabetin bizlere yarayacağı kesin gerçek olarak önümüze geliyor.