LG kıvrılabilir ekran prototipini görücüye çıkardı!

LG kıvrılabilir ekran

LG kıvrılabilir ekran prototipi ile karşımıza çıktı. Teknoloji dünyası için önemli bir adım olarak görülen bu tip ekranlarda LG’nin çözümü ilgi çekici.

Dünyanın en büyük ekran üreticilerinden biri olan LG, rakiplerinden hızlı davranarak esnek, bükülebilir ekran konsepti ile karşımıza çıktı. Söz konusu ekran gerçekten ilgi çekici. Son derece ince bir ekran hayal edin ve o ekranı bükebileceğinizi düşünün. Ekran teknolojilerinin geleceğine atılacak ilk adım CES 2016’da başlayabilir.

LG kıvrılabilir ekran pototipi!

ABD’de başlayan CES 2016 yeni teknolojilere sahne olacak. Bu teknolojilerden bir tanesi ise LG tarafından basın bülteni ile duyuruldu. Güney Koreli ekran ve komponent üreticisi, esnek ekran ile karşımıza çıkacak. LG kıvrılabilir ekran konusunda rakiplerinden hızlı davranmış.

Söz konusu ekrana ilişkin bazı detaylar mevcut. Henüz satışa hazır bir olmadığı ile başlayalım. Yani LG kıvrılabilir ekran üzerinde çalışmaya devam edecek. Ancak bir prototip olarak gösterilmeye hazır. Tıpkı bir gazete gibi bükülebilecek olan ekranının prototipi şimdilik 18 inç boyutunda. OLED panele sahip olan bu özel ekran eğimli duvarlara sahip bir odada harika bir VR deneyimi yaşatabilir.

Söz konusu ekran için bir süre daha beklememiz gerekiyor. CES 2016’nın önümüzdeki günlerinde LG’den daha detaylı fotoğraflar ve açıklamalar bekliyoruz.

LG kıvrılabilir ekran

LG yeni K serisi modellerini duyurdu K10 ve K7