LG Kan Kaybediyor!

LG Kan Kaybediyor

Telefon üreticisi LG’nin büyük umutlarla piyasaya sürdüğü Screen modelinin satışı beklenileni vermedi.

Geçtiğimiz yıl yapılan 179 milyon dolarlık yatırım ve sıkı geliştirmenin sonucu olarak karşımıza çıkan Nuclun adlı yonga ile tanışmamıza vesile olan Screen ne yazık ki ilgi görmedi.

LG Kan Kaybediyor!

Her geçen yıl kan kaybetmeye devam eden telefon üreticisi LG, geçtiğimiz yıl yapılan 179 milyon dolarlık yatırımın ardından piyasaya sürdüğü cihazını kullanıcılara beğendiremedi. Nuclun adlı yeni yongasını LG G3 Screen modeli ile kullanıcılarına sunan şirket bütün gayretlerine rağmen beklenen satış rakamlarına ulaşamadı.

Söylenenlere göre şirketin yeni modeli Screen’in gelen düşük satış rakamlarının sorumlusu olarak Nuclun isimli uygulama işlemcisi tutuluyor. Her ne kadar cihaz yüksek bedelli bir iskelet üstünde yer alsada, performans alternatifleriyle karşılaştırıldığı zaman gözle görülür derecede bir düşüş yaşıyor.
Screen’in maliyeti Çinli üretici Huawei şirketinin kendi yongasına nazaran 5 inçlik Honor altı modelinin 2.5 kat daha fazla. Fiyat olarakta G3 Screen modelinin pahalı olması, ancak bunun karşılığında düşük performans sergilemesi eleştirileri de beraberinde getirdi.

24 Ekim’de 757 dolardan piyasaya sürülen LG G3 Screen için beklenen satış rakamları gelmezken, rapora bakıldığında genel satış rakamları sürekli bir düşüş yaşıyor. LG şirketinin ilk uygulama işlemcisi olan Nuclun’da dört çekirdek 1.5 GHz ile dört çekirdek ise 1.2 GHz ile çalışıyor.

Şirketin yeni cihazının ısınma problemlerinin de olduğu söyleniyor. Telefon üreticisi henüz resmi bir açıklama yapmazken, Nuclun’un geleceği ise belirsizliğini koruyor.

DRM Koruması Denuvo Kırıldı!