LG G8 ThinQ dayanıklılık testinde!

maxresdefault 4

LG’nin yeni amiral gemisi modeli G8 ThinQ dayanıklılık testine tabi tutuldu. Peki LG G8 ThinQ gerçek anlamda ne kadar dayanıklı? İşte bu sorunun yanıtı.

LG’nin geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı amiral gemisi modeli G8 ThinQ gecikmeli de olsa satışa sunuldu. Şunu hemen baştan belirtmemiz gerekiyor. LG akıllı telefon sektöründe, eski görkemli günlerinin çok uzağında. Güney Koreli şirket, kendi ülkesinde bile müşteri kitlesinin önemli bir bölümünü Samsung’a kaptırmış durumda.

Ülkemizin de dahil olduğu pek çok pazarda ise LG ismi artık geçmişte kaldı diyebiliriz. Özellikle üst segmentte LG modellerinin pek satmadığı inkar edilemez bir gerçek. Peki LG G8 ThinQ ile bu durum değişecek mi?

LG G8 ne kadar dayanıklı? İşte yanıtı

Açıkçası bu sorunun cevabının LG lehine olması biraz güç görünüyor. Fakat satın almak isteyenler için G8’in hayli sağlam bir telefon olduğunu da belirtmemiz lazım. Zira geçtiğimiz günlerde JerryRigEverything isimli YouTube kanalının konuğu olan model, tüm işkencelerden tek parça halinde çıkmayı başarmış durumda. Dilerseniz LG G8 ThinQ için yapılan sağlamlık testine yukarıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da görüldüğü üzere G8, çizilme, bükülme ve yanma testlerinden başarılı bir şekilde ayrılmayı başarıyor. Telefonun gündelik kullanım için hayli sağlam olduğunu söylemek, yanlış olmayacaktır.

Elbette şunu da dip not olarak hatırlatalım. LG G8 hali hazırda ülkemizde satışa sunulmış değil. Bir önceki nesil G7 ThinQ modelini ise 3000TL civarı fiyatlardan almanız mümkün.

Orta segment model almak isteyenlere telefon tavsiyesi