LG G5 Çift Kamera Kesinleşti

1 1

Güney Koreli teknoloji devi LG’nin yeni yıla damgasını vurmayı planladığı amiral gemisi LG G5’den hemen her gün yeni bir haber geliyor. Bugünki haber telefonun kameralarıyla alakalı.

Teknoloji dünyasını yakından takip ediyorsanız LG G5‘in bu aralar ne kadar popüler olduğunu fark etmişsinizdir. LG tarafından yapılan MWC 2016’da yeni bir akıllı telefon tanıtılacağı duyurusuyla alevlenen LG G5 çılgınlığı neredeyse her gün artarak devam ediyor. Bu telefona dair hemen her gün onlarca haber gelirken, Şubat ayının yaklaşmasıyla birlikte görüntüler de gelmeye başladı.

1

Bugün internete sızdırılan iki yeni görün ile birlikte, telefonun arka yüzünde çift kamera olacağı yönündeki iddialar bir kez daha doğrulanmış oldu. Bildiğiniz gibi LG, yeni amiral gemisinin arka yüzünde biri 16MP diğer ise 8MP’lik iki farklı kamera kullanacak.

2

Büyük lensli kamera asıl işlevi görürken, ikinci kamera ise çoğunlukla yardımcı konumunda olacak. Ancak kuşkusuz bu iki süper lens fotoğraf konusunda LG G5 sahiplerine büyük avantaj sağlayacak.