LG G2’ye Lollipop Güncellemesi Geldi

LG G2

Geçen sene dünya devi telefon üreticisi LG’nin piyasaya sürdüğü LG G2 akıllı telefonuna Lollipop güncellemesi an itibariyle geldi.

Geçtiğimiz yıl tanıştığımız LG’nin çok konuşulan akıllı telefonu LG G2 çok sevilmişti. G2 her açıdan kullanıcısının tam puanını aldı. Çok konuşuldu ve uzun bir süre gündemden düşmedi. Şimdi ise G2 cihazına yeni sürüm güncellemesi geldi.
Google kullanıcılarını memnun etmek adına her gün daha çok çalışıyor.İşletim sistemi üzerinden son hız çalışmaları devam ediyor ve yeni versiyonu Lollipop bugünlerde birçok cihazda mevcut.

Bugün itibariyle de LG’nin G2 telefonunda da aktif olacak. Her ne kadar şu sıralar LG G4 için haber bekliyor olsak bile G2 cihazının hala popülerliği sürüyor. Birçok kullanıcı da mevcut.Güncelleme ilk olarak İtalya’ya geldi.
LG G2 için yayınlanacak olan yeni güncelleme Material Design yazılımıyla telefona ayrı bir hava katacak. Güncelleme ile birlikte yeni bildirim stilleri ve flat tasarım gibi bir çok özellik gelecek. Bir kaç haftaya ülkemize de uğraması bekleniyor.

Lollipop güncellemesinin LG G2 cihazında nasıl duracağını merak edenler  videoyu izlemeyi unutmasın.İyi seyirler.

Samsung Galaxy S7 İçin Hazırlıklara Başlandı