LG G2’nin Arayüzü Android 5.1.1 İle Değişiyor!

LG G2 Android 5 1 1 guncelleme 2

2013 yılına damgasını vuran LG’nin en çok satan akıllı telefonu olan LG G2 için yeni Android güncelleştirmesi görüldü. LG G2 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi ve detayları haberimizde. LG G2’nizi güncellemek istiyorsanız detayları öğrenmek için haberimize bekliyoruz.

LG-G2-Android-5-1-1-guncelleme-1

LG’ye büyük bir çıkış kazandıran, firmanın mobil sektörde adeta küllerinden doğmasındaki en büyük paya sahip olan model şüphesiz G2. Ülkemizde ve dünyanın geri kalanında uygun fiyatı ve sunduğu teknik özellikler ile oldukça beğenilen G2 isimli modele yeni bir güncelleştirme göründü. Bu güncelleştirme ile LG G2’nin arayüzü değişecek.

Zaten Android 5.0 Lollipop güncellemesi alan model, donanımsal özellikleri ile halen daha güncel sayılabilir. Bu noktada şaşılacak bir şey yok ancak artık 2 yaşında bir akıllı telefon olduğunu hatırlatmakta fayda var. Google bile 18 ay güncelleme desteği veriyor.

Bahsettiğimiz güncelleme LG G2 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi. Nexus 5 ile aynı donanıma sahip olan cihazın bu güncellemeyi alması şaşırtıcı değil. Ancak haberin dikkat çeken kısmı LG G2’nin arayüzünün değişecek olması. Yeni güncelleme ile LG G4 modelinde kullanılan  LG UX 4.0 arayüzü, LG G2 modeline gelecek.

LG-G2-Android-5-1-1

LG G2 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesinin ne zaman geleceğine dair resmi bir bilgi yok ancak testlerin tamamlandığı söyleniyor. Önümüzdeki 2 ay içerisinde LG G2 modeline Android 5.1.1 güncellemesi dağıtılmaya başlanacaktır.

Akıllı Telefon Ekranıyla Ceviz Kırmak ve Çivi Çakmak