LG G2 Türkiye’de

Güney koreli dev teknoloji şirketi LG,yeni amiral gemisi LG G2 akıllı telefonunu Türkiye’de bir organizasyon ile tanıttı.

Bir süredir hakkında bilgiler gelen  ancak teknik özelliklerine bir türlü ulaşamadığımız G2 ‘nin Türkiye tanıtımı gerçekleşti.Böylece LG’nin Türkiye pazarına ne denli önem verdiğini gördük.

LG G2 Türkiyede
LG G2 Türkiyede

Peki nasıl bir LG?

LG G2’nin diğer akıllı telefonlardan farkı ise tuşlarının ürünün arka kısmında yer alıyor olması. Telefonun arkasındaki ‘Sihirli Tuş’ kolay ve doğal bir navigasyon sağlıyor. Yan tuşlara ihtiyaç duyulmayacak şekilde,tam işaret parmağının altına yerleştirilmiş sihirli tuş, telefon tutuşunda en çok kullanılan işaret parmağından yola çıkılarak tasarlandı. Fotoğraf makinesinde bulunan Optical Image Stabilizer (OIS) teknolojisi hareket halindeki görüntülerin bile daha net, parlak ve canlı olmasını sağlıyor. OIS teknolojisine sahip birçok fotoğraf makinesi 4MP ile 8MP arası çözünürlük sunarken Lg G2 13MP fotoğraf makinesiyle dikkat çekiyor.Öte yandan Lg G2’nin 3,000mAh pili en büyük yeniliklerinden biri.Bu pil tüm gün boyunca kesintisiz kullanıma imkan tanıyor. Misafir Modu sayesinde her iki kullanıcı da ekrana çizdiği şekille ayrı bir telefon kilidi oluşturabiliyor. Böylelikle kullanıcı telefonunu dilediği zaman paylaşabiliyor ve ayarlamaları aynen bıraktığı şekilde kalabiliyor. Telefonun, video kaydı çekimi sırasında sese göre odaklanmasını sağlayan Audio Zoom adlı önemli bir özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde video çekiminde sesin geldiği noktaya doğru zoom yapıldığında ses artıyor ve sesin kayıtta daha net şekilde duyulması mümkün oluyor.

1599 tl ile Türkiye pazarına giren LG G2 bakalım nasıl bir satış grafiği izleyecek.