LG dev boyutta bir LED TV ile dönüş yapıyor

nnn

LG, dev televizyon kategorisine yepyeni bir televizyon ekliyor. Yeni cihazın boyutu 325 inç olarak paylaşıldı.

LG telefon sektöründen çekildiğinden beri tüm yeni projelerini farklı kategorilere yönlendirmiş durumda. Bunun son örneğini de yeni çıkardığı devasa boyuttaki yeni akıllı TV’sinde görüyoruz.

Dev ekranların hayranıysanız, Samsung’un The Wall ve Sony’nin Crystal LED TV’leri de dahil olmak üzere şimdiye kadar birkaç seçeneğiniz vardı. Ancak şimdi LG, söz konusu dev televizyon kategorisine doğrudan katılacak yeni bir kadro duyurdu. Modeller, 108 inç HD panelden 325 inç 8K panele kadar Direct View LED (DVLED) ekranlara sahip olacak. CNET raporuna göre en yüksek olanı 1,7 milyon dolara mal oluyor. LG şimdi bu ayrılmış ekranları ticari alıcılardan diğer kullanıcılara alarak yelpazeyi genişletiyor.

y5

LG burada yeterince küçük LED’leri ayrı alt pikseller olarak kullanıyor ve bu da yanma riski olmadan en derin siyah seviyelerini oluşturmak için en zorlu görev. Her neyse, genel donanım o kadar büyük ki normal evlerin çoğuna pek uymuyor. Fotoğraflardan da görülebileceği gibi devasa büyüklükte.

Genel olarak, ekranlar 16:9 en boy oranı sunar. Ancak LG’nin, herhangi bir tüketicinin yan yana iki video beslemesini oynatması gerekmesi durumunda sunabileceği 32:9’u da var. Fiyatlandırma hakkında kabaca bir fikir edinmek için, bu dev televizyonun yanında LG’nin en benzersiz yuvarlanabilir OLED TV’si uygun fiyatlı görünüyor.

Nintendo Switch Lite bluetooth ayarları nasıl yapılır