LG AKA Tanıtıldı!

LG AKA Tanıtıldı

Telefon üreticisi LG’nin oldukça ilginç yüz ifadelerine sahip akıllı telefonu LG AKA tanıtıldı.

Geçtiğimiz aylada geleceği duyurulan LG AKA adlı yeni Android mobil işletim sistemli akıllı telefon LG tarafından resmi olarak tanıtıldı.

LG AKA Tanıtıldı!

Popüler telefon üreticisi LG’nin yeni akıllı cihazı AKA resmi olarak tanıtıldı. Özelleştirilebilir yüz ifadeleri ile oldukça ilginç olan akıllı cihazı kendi evi Güney Kore’deki genç müşterilerini hedefliyor. Farklı karakterlere çevirilebilen dört benzersiz kasa ile birlikte gelen akıllı cihazın her kasasının isimleri de bulunuyor. LG’nin akıllısının kasaları Eggy (Sarı Kasa), Wookie (Beyaz Kasa), Soul (Mavi Kasa) ve YoYo (Pembe Kasa) olarak tanıtıldı.

LG AKA Tanıtıldı!

Anlamlı bakan animasyonlar ile kaplanan ekranı animasyonlu gözler, bildirimleri ve pil durumu dahil olmak üzere birçok durumdan sizleri haberdar edecek. 720 x 1280 piksel 5 inç IPS ekran ve dört çekirdekli 1.2 GHz işlemciye sahip olan AKA’da 1.5 GB RAM, LTE, NFC, otomatik lazer odak ile 8 MP arka kamera ve 2 MP ön kamera gibi özellikler yer alıyor.

LG AKA Tanıtıldı!

Cihazda 16 GB genişletilebilir bellek ve 2610 mAh batarya bulunuyor. Akıllı cihaz üzerinde yer alan ön kapak olmadan 135.5 gram iken kapak ile birlikte 157 gram geliyor. LG AKA, Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip. Cihazın henüz fiyatı bilinmezken LG’nin bu cihazı diğer pazarlara sunmayacağı söyleniyor.

Assassin’s Creed: Rogue’dan Çıkış Trailerı!