LG G2 Lite ve L Prime Resmi Olarak Tanıtıldı

LG G2 Lite 575

Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics’in yeni düşük maliyetli akıllı telefonları olan LG G2 Lite ve LG L Prime, bugün resmi olarak tanıtıldı.

Merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonu LG G3’ü geçtiğimiz aylarda piyasaya sürerek üst düzey akıllı telefonlar alanında önemli bir adım adan Güny Koreli telefon üreticisi LG Electronics, diğer alanları da ihmal etmemek için sıkı bir çalışma yürütüyor. Özellikle yükselmekte olan pazarlarda ilgiyle karşılanan düşük maliyetli telefonlar üretmeye devam eden LG Electronics, bu alanda etkili olmasını umduğu yeni akıllı telefonları LG G2 Lite ve LG L Prime‘ı resmi olarak tanıttı.

LG_G2_Lite

Düşük maliyetli telefonlar alanında oldukça aktif bir yıl geçiren LG Electronics, bu alana giren LG L Fino ve L Bello’yu geçtiğimiz aylarda piyasaya sürmüş ve zamanla dünya genelinde birçok ülkede satışa sunmuştu. Bugün görücüye çıkarılan LG G2 Lite ve LG L Prime‘ın daha önce piyasaya sürülen LG L Fino ve L Bello’nun farklı versiyonları olduğu belirtiliyor. G2 Lite ve L Prime şimdilik sadece Brezilya’da satışa sunulacağı açıklanmış olsa da, bu modellerin önümüzdeki aylarda diğer ülkelerde de satışa sunulması bekleniyor.

LG_G2_Lite (2)

HTC Düşük Maliyetli Tablet Üretmeyecek