Project Fi kullananlara Google’dan sürpriz!

google project fi surprizi

Google I/O 2015 öncesi duyurulan bir çeşit GSM operatörlüğü servisi olan Project Fi, kullanıcılarını sevindirdi. Google, destek verenlere bir hediye paketi yolladı. Detayları haberimizde.

google-project-fi-surprizi

Geçtiğimiz Nisan-Mayıs aylarında Google, Project Fi adında yeni bir servisini kullanıma sunmuştu. Servis şimdilik deneme amaçlı ancak aktif olarak faydalananlar mevcut. Sprint ve T-Mobile gibi dev operatörler ile partnerlik içerisinde çalışan Project Fi, Wi-fi üzerinden mesajlaşma ve görüşme gibi özelliklere sahip.

Deneme sürecinde olan servisten şimdilik sadece Nexus 6, Nexus 5X ve Nexus 6P kullanıcıları faydalanabiliyor. Çünkü gerekli donanımsal ihtiyaçlar sadece bu cihazlarda bulunuyor. 20 Dolardan başlayan paketlerle kullanılabilen serviste her ek 1 GB veri paketi 10 Dolardan satılıyor. Google fiyatların fazla olduğunun farkında olacak ki, kullanıcılarına sürpriz bir hediye paketi yolladı.

“Desteğiniz için teşekkürler, hadi gibi bunu inşa edelim.”

Gönderilen hediye paketinde yukarıdaki gibi not bulunuyor. Bu not ile Google, Project Fi kullanıcılarına minnetini sunuyor. Paketin içerisinden Project Fi renklerine sahip ufak bir Lego seti çıkıyor. Mavi, satı, yeşil ve beyaz renge sahip bu parçaların yanında ayrıca bir de USB C kablosu çıkıyor. Yaklaşık 15 Dolar değerindeki bu kablo, Nexus 5X’in kutusundan çıkmıyor. Bu detayı hatırlatalım.

Google’ın hediyeyi hangi kritere göre gönderdiği bilinmiyor. Çünkü bazı Project Fi kullanıcıları, kendilerine paketin gelmediğini iddia ediyor. Muhtemelen her ay belirli bir harcamanın üzerindeki abonelere yollandığını düşünüyoruz. Project Fi, Türkiye’de şimdilik kullanılamıyor.

OnePlus 2 ve OnePlus X Davetiyesiz Satışta