Lenovo’nun akıllı gözlüğü yenileniyor!

lenovo akilli gozluk yenileniyor 2

Akıllı saatlerin piyasaya çıkmasıyla gündeme eskisi kadar gelmeyen akıllı gözlüklerden yeni bir gelişme var. Lenovo, geçtiğimiz yıl duyurduğu akıllı gözlüğünü güncelliyor ve yeniden satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

lenovo-akilli-gozluk-yenileniyor-2

Geçtiğimiz yıl duyurulan Lenovo’nun akıllı gözlüğü, hantal yapısı, kaba tasarımı ve teknik özelliklerinin yetersizliği sebebiyle tercih edilmemiş ve çok sayıda eleştiriye maruz kalmıştı. Google Glass’ın yapabildiklerinden sonra ilgi görmeyen Lenovo akıllı gözlük şimdi yenilenip piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Lenovo M100 isimli akıllı gözlüğün özelliklerinin geliştirildiği ve tasarımının daha ufak hale getirildiği şu sıralar gündemde. 1200 Dolara satışa çıkacak olan Lenovo M100 gözlük, görüntülü aramalar yapılmasına olanak tanıyacak. Hafif alüminyumdan imal edilecek olan saatte plastik gövde parçalarına daha az yer verilecek. 2 saat pil ömrü sunacağı tahmin edilen cihazın fiyatı 1200 Dolar olacak. Bu rakam geçtiğimiz yıl duyurulan modelin fiyatıyla aynı ancak bu seferki gözlük daha gelişmiş olduğu için şansı olabilir.

lenovo-akilli-gozluk-yenileniyor

Söz konusu Lenovo M100 akıllı gözlüğün sadece Çin pazarı için duyurulacağı konuşuluyor. 2015 yılı içerisinde duyurulması beklenen Lenovo M100’un teknik özellikleri belli olduğu zaman sitemizde yer vereceğiz.

Apple’ın iPhone 6s için satış beklentisi belli oldu!