Lenovo’dan Çift Ekranlı Akıllı Saat Geliyor!

lenovo magic view1

Akıllı telefon pazarından giyilebilir cihazlar pazarına dikey geçiş yapan Lenovo, bu kez de karşımıza çift ekranlı akıllı saat modeliyle çıkacak.

Son yıllarda adından sıkça bahsettiren Lenovo, geçen yıllarda IBM’i ve hemen ardından da Google’ın elinden Motorola’yı satın almıştı.

Hem taşınabilir teknoloji pazarının hem de bilişim pazarının güçlü isimlerinden biri haline dönüşen teknoloji şirketi, şimdi de akıllı saat pazarına adım atıyor.

lenovo-magic-view

Intel Atom ve Tegra yongasetli tablet modelleriyle iş hayatında sıkça anılmayı başaran Lenovo, çift ekranlı akıllı saatler üretmeye başlayacak.

Apple Watch’ın hızlı tükenen şarj sorunu bir yana kare tasarımı nedeniyle klasik saat tasarımlı Moto 360’ın gölgesinde kalmasıyla tüketicinin neler istediğini saptayan Lenovo, akıllı saat pazarına yenilik getirecek gibi gözüküyor.

Hem klasik saat görünümünde hem de ana ekranın altında ikinci bir ekranla karşımıza çıkmaya hazırlanan Magic View, demo olarak tanıtıldı.Sanal Etkileşimli Görüntüleme yani VID teknolojisiyle öne çıkan ikinci ekran, saatin kordonunda konumlandırılmış.

İnternet Kullanımında Artış Yaşanıyor