BlackBerry Leap Nihayer Resmi Olarak Tanıtıldı

BlackBerry Leap 1

Akıllı telefon pazarına sağlam bir geri dönüş yapan BlackBerry’nin dokunmatik ekranlı yeni telefonu BlackBerry Leap nihayet resmi olarak tanıtıldı.

Son yıllarda akıllı telefon pazarında istediği başarıyı yakalayamayan ve bunun sonucu olarak iflasın eşiğine gelen Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, bu zor zamanları geride bırakmayı başardı ve geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü BlackBerry Passport ve Classic sayesinde akıllı telefon pazarına sağlam bir geri dönüş yaptı. Bu geri dönüşün ardından modern akıllı telefon seçkisini zengileştimeye devam eden BlackBerry, şimdi de dokunmatik ekranlı yeni akıllı telefonu BlackBerry Leap‘i resmi olarak tanıttı.

BlackBerry_Leap (3)

Bir süredir teknoloji dünyasının gündeminde olan ve ortaya çıktığı ilk zamanlarda BlackBerry Rio adıyla anılan BlackBerry Leap, uzun süreli bir bekleyişin ardından nihayet resmi olarak tanıtıldı ve orta seviye bir akıllı telefon için gayet iyi olan donanımsal özellikleri sayesinde dikkat çekmeyi başardı.

Şu ana kadar dokunmatik ekranlı telefonlar konusunda pek başarılı olamayan BlackBerry’in yüzünü sonunda güldürecek gibi görünen BlackBerry Leap‘in donanımsal özellikleri arasında 720p çözünürlükte 5 inç dokunmatik ekran, 1.5 GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, 1080p çözünürlükte video kaydedebilen 8 megapiksel arka kamera ve 2,800 mAh batarya yer alıyor.

BlackBerry_Leap (2)

Lenovo Vibe Shot Resmi Olarak Tanıtıldı