Lenovo Z6 batarya detayları ortaya çıktı

lenovo z6 1

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Lenovo’nun orta segmentteki yeni modeli Z6 hakkında bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte Lenovo Z6 hakkındaki son detaylar.

Motorola’yı bünyesinde kattıktan sonra sektördeki ağırlığını iyiden iyiye arttıran Lenovo, şu aralar orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye uğraşıyor.

Çinli üretici kısa bir süre önce Z6 Pro modelini satışa sunmuştu. Z6 Pro’yu Z6 Youth Edition izledi. Şimdi ise önümüzdeki günlerde Lenovo Z6 modelinin satışa sunulması bekleniyor.

Lenovo’nun en yetkili ismi konumunda yer alan Chang Cheng kısa süre önce yaptığı bir açıklamada Z6’nın Snapdragon 730 yonga setinden güç alacağını belirtmişti. Geçtiğimiz gün Cheng, Z6 ile ilgili yeni bir detayı daha takipçileriyle paylaştı.

lenovo z6

Lenovo Z6 batarya performansıyla dikkat çekiyor

Lenovo CEO’su sosyal medya hesabından paylaştığı görselle Z6’nın batarya detaylarını açıklamış oldu.

Buna göre Lenovo Z6 4000 mAh kapasitesine sahip ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenecek. Çinli şirketin kendi geliştirdiği hızlı şarj teknolojisini kullanan telefon 15 dakikalık şarjın ardından 2 saatlik oyun süresi sunacak.

395 saatlik bekleme süresine sahip olacağı iddia edilen Z6, 38 saatlik konuşma, 28 saat video oynatma ve 16 saat aralıksız oyun oynama süresi vaat ediyor. Açık konuşmak gerekirse bu sürelerin hiç de fena olmadığını belirtmek gerekiyor. Elbette telefon ile kapsamlı bir batarya testi yapmadan, verilen bu süreler üzerinden yorumda bulunmak pek doğru olmayacaktır.

Ülkemizdeki popüler Xiaomi modelleri SAR değerleri