Lenovo yeni iş koltuğu ile beğeni topladı

lenovo

Çin merkezli teknoloji devi Lenovo, hem oyuncular hem de işkolikler için tasarladığı yeni koltuğunu resmen satışa sundu.

Lenovo yeni iş koltuğu ile beğeni topladı. Lenovo, Xiaoxin Ergonomic Chair C5 Air Mesh Versiyonu’nu kısa bir süre önce duyurdu ve artık satın alınabilir. Siyah model için belirlenen başlangıç fiyatı 799 yuan (114 dolar), beyaz model içinse 899 yuan (128 dolar). Bu sandalye, çeşitli özelliklerle uzun süreli oturma konforunu ve desteklemeyi artırmayı hedefliyor.

Xiaoxin Ergonomic Chair C5 Air Mesh versiyonu, bel ve sırt bölgelerine yönelik destek sağlamak amacıyla, kullanıcı konforunu dikkate alarak çift sırt tasarımına sahip olarak geliştirildi. Ayarlanabilir boyun yastığı, kol dayama ve oturma yüksekliği, 155 ila 185 cm boy aralığına sahip kullanıcılar için uygundur. Lenovo Xiaoxin tarafından belirtildiği üzere, bu sandalye 125 kg’a kadar olan bireyleri taşıma kapasitesine sahip.

Lenovo, ThinkPhone için kolları sıvadı

Lenovo yeni iş koltuğu ile beğeni topladı

Sandalye, kullanıcılarına basınçsız bir oturma deneyimi sunmayı amaçlar. Bunun için özel olarak tasarlanmış bir oturma minderi ile donatıldı. Sandalyenin yapımında kullanılan nefes alabilen file malzeme, hava akışını artırır ve ısınma sorununu azaltır. Böylece serin ve rahat bir oturma deneyimi sağlanır.

Lenovo bir sonraki Legion oyun telefonu bu baharda geliyor!

Xiaoxin Ergonomic Chair C5 Air Mesh versiyonu, dayanıklılık ve stabilite sağlamak amacıyla birçok yapısal iyileştirmeye sahip. 4 mm kalınlığında bir tabana ve TUV sertifikalı bir gaz kaldırma mekanizması ile donatıldı. Naylon genişletilmiş beş yıldızlı ayak destek, sandalyeye güçlü bir stabilite sağlarken, PU evrensel tekerlekler kullanıcıya sorunsuz ve zahmetsiz hareket imkanı sunar.

lenovo

Ekstra çok yönlülük için, sandalye 135° eğim açısı, üç seviyeli kilitleme ve ayarlanabilir yoğunluk ayarları sunar. Kullanıcılar, geri çekilebilir ayak dayama özelliğini kullanarak rahatlama moduna kolayca geçebilirler.

Kullanıcı konforu, destek ve ayarlanabilirliği odak alarak tasarlanan Lenovo Xiaoxin Ergonomic Chair C5 Air Mesh Versiyonu, güvenilir ve özelleştirilebilir bir oturma çözümü arayan bireyler için cazip bir seçenek sunar. Lenovo yeni iş koltuğu ile beğeni topladı

iPhone 16 Pro Max en büyük ekrana sahip iPhone olacak