Lenovo, iF’te En Büyük Ödülün Sahibi Oldu

Yoga Tablet Hold Mode

Lenovo, 2014 International Forum’da alınan ve içlerinde ThinkVision LT2934z ekran ile kazanılan “Gold Design Award”nun de bulunduğu,  yedi tasarım ödülünün sahibi oldu.

Lenovo’nun PC lideri olmasından sonra mobil dünyada ve özellikle telefon pazarındaki iddiasını kanıtlar nitelikte oldu. Kobe Bryant’ın marka yüzü olduğu  ve Intel işlemcisi ile öne çıkan Lenovo K900 akıllı telefon ödülün sahibi oldu.

Thinkpad 8_Win 8_01

Ürün tasarımı kategorisinde ödül alan diğer ürünler ise,  Lenovo’nun dünyanın en ince 14” kurumsal dizüstü bilgisayarı olan ThinkPad X1 Carbon, 2014 CES’te tanıtıldıktan sonra teknoloji dünyasının dilinden düşümeyen ThinkPad 8” Tablet ve 18 saat pil ömrü ve Ashton Kutcher dokunuşu ile tablet kurallarını yeniden yazan Yoga Tablet 8”, ThinkCentre E93z all-in-one PC ile Dünyanın ilk çoklu kişiler arası masa tableti olan Horizon oldu.

Kırk dokuz seçkin jüriden oluşan bu yılki uluslararası panel, Lenovo’yu ürün tasarımı ve yenilikçi vizyonlarına övgü yağdırıldı. Jüri sözcüsü, altın ödülü kucaklayan Lenovo ThinkVision LT2934z monitör için, “Bu ekran tasarımını, yatay açının başarılı kullanımı ile etkileyici bir ekran olmasından ötürü özellikle seçtik” dedi.

X1 Carbon

29 inch’lik AH-IPS LED arkadan aydınlatmalı panel eşliğinde, geleneksel bir 16:9 ekrandan %33 daha fazla görüş açısı sağlayan ThinkVision LT2934z, gerçek bir sinematik deneyim sunuyor. Aynı zamanda, full HD web kamerası, ayrı video konuşmaları için çift sıralı mikrofon ve kulaklıklar içeriyor ve resim içinde resim gösterim özelliği de, sürekli bir “çok işlevli” kullanıma olanak sağlıyor.

Tasarım ve kullanıcı deneyimini geliştirmeye odaklanmış yüz yirmiden fazla tasarımcının görev aldığı Lenovo, dünya çapında pek çok yerleşimde kurulmuş tasarım merkezlerine sahip ve bu farklı ekip, yenilikçi tasarımlarıyla, bugüne kadar yüzden fazla ödül kazandı.

Dark Souls 2′yi Hangi Makinalar Oynayabilir?