Lenovo Legion M3 kablolu oyun faresi piyasaya sürüldü

11d

Lenovo, oyuncu ekipmanlarının en yeni ürünü olan Savior M3 kablolu oyun faresini tanıttı.

Lenovo Legion M3 kablolu oyun faresinin kalbinde, kusursuz oyun içi performans için hassas ve doğru izleme sağlayan PAW 3327 sensörü barındırıyor. Oyuncular, 8000DPI desteği ve beş ayarlanabilir hassasiyet seviyesi sayesinder, oyun tarzlarına uyacak şekilde fare ayarlarında ince ayarlara sahip olabilecekler. Bunun yanı sıra etkileyici 1000Hz tazeleme oranı, ultra hızlı yanıt süreleri sağlayarak rekabetçi oyunlarda da avantaj sağladığını söylemeliyiz.

 Lenovo Legion M3

Ergonomi göz önünde bulundurularak tasarlanan Lenovo Legion M3, saatlerce kesintisiz oyun seanslarına izin veren rahat bir tutuşa sahip. Pürüzsüz ve keyifli bir dokunuş için yüzey, cilt benzeri bir kaplama sağlayan özel bir püskürtme işlemi ile işlenmiş durumda.Bununla birlikte de 112 gramdan daha hafif olan  bir yapıya sahip. Bu avantaj oyunculara  hızlı ve zahmetsiz hareketler sağlıyor. Ayrıca 1,8 metre uzunluğundaki ultra yumuşak özel kablosu da birçok sorunu da ortadan kaldırıyor.  Uzun bir tıklama ömrüne sahip mekanik ,  mikro hareket anahtarına sahip dayanıklı yapı, uzun süreli performans için geliştirildiğini söylemeliyiz.

Legion M3, sağlanan sürücü yazılımını kullanarak bu tuşlara özel işlevler atayarak kullanıcıların oyun deneyimlerini uyarlamalarına olanak tanıyan beş programlanabilir düğmeye sahip. Farenin arkasındaki yarım daire RGB aydınlatma efekti, aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla modla her türlü oyun kurulumuna farklı bir tarz katıyor. Lenovo Legion M3 kablolu oyun faresi, Phantom Black ve Ice White olmak üzere iki büyüleyici renkte sunulurken, 12 dolarlık bir fiyat etiketi ile satılacak.

10.000 mAh şarjlı Spigen ArcPack taşınabilir şarj cihazı