Lenovo Golden Warrior A8 Tanıtıldı

Lenovo Golden Warrior A8 Tanıtıldı

Çinli telefon üreticisi Lenovo, şimdilik sadece kendi ülkesinde satışa sunacağı yeni akıllı telefonu Lenovo Golden Warrior A8’i resmi olarak tanıttı.

2014 yılında akıllı telefon pazarında önemli bir etki yaratmayı amaçlayan Çinli telefon üreticisi Lenovo, Android işletim sistemli yeni akıllı telefonu Lenovo Golden Warrior A8‘i bugün resmi olarak tanıttı. Akıllı telefon pazarında genellikle düşük maliyetli ürünleriyle varlık gösteren Lenovo’nun bu yeni telefonu nispeten daha üst seviye bir cihaz olarak ön plana çıkıyor.

Lenovo_Golden_Warrior_A8

HD çözünürlükte 5 inç dokunmatik ekrana sahip olan Lenovo Golden Warrior A8’in donanımsal özellikleri arasında sekiz çekirdekli MediaTek MT6592 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD hafıza kartı desteği, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor. Android 4.4.2 KitKat işletim sistemiyle piyasaya sürülecek olan Lenovo Golden Warrior A8, ilk olarak Lenovo’nun anavatanı Çin’de satışa sunulacak. Lenovo Golden Warrior A8’in diğer pazarlardaki kullanıcılara sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Samsung Galaxy F’ten Yeni Görüntüler