Lenovo Vibe S1 Lite Resmen Tanıtıldı

lenovo vibe s1 lite

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Vibe S1’in düşük maliyetli yeni versiyonu olan Lenovo Vibe S1 Lite, CES 2016’ya günler kala Lenovo tarafından tanıtıldı.

Çinli telefon üreticisi Lenovo’nun geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü telefonlardan biri de Vibe S1’di. Vibe S1 satışlarıyla firmayı memnun etmiş olacak ki, telefonun yeni bir versiyonu geliştirildi. Önümüzdeki günlerde başlayacak CES 2016’ya hazırlanan Lenovo, etkinlikten günler önce yeni telefonu Lenovo Vibe S1 Lite’i resmi olarak tanıttı. Vibe S1 Lite, Vibe S1’nin halefi değil, daha düşük maliyetli yeni versiyonu.

lenovo-vibe-s1-lite

Daha öncede belirttiğimiz gibi birkaç gün sonra başlayacak olan CES 2016’da ilk kez sergilenecek olan Vibe S1 Lite, kısa süre sonra satışa sunulacak. Telefonun fiyatı ise 200 dolar olacak. Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle satışa sunulacak olan telefon, bu fiyat için son derece iyi özellikler sunuyor.

Telefonun özellikleri 1080p çözünürlükte 5 inç ekran, Corning Gorilla Glass 3 ekran kaplaması, 64 bit 1.3 GHz sekiz çekirdekli MediaTek MT6753 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 128 GB microSD hafıza kart desteği, 13 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön kameradan oluşuyor.

Akıllı Ev Teknolojisi henüz yeterince güvenli değil