Lenovo Go kablosuz şarj faresi geliyor

11

Birkaç gün önce Lenovo, Lenovo Go adında yeni bir alt markayı duyurdu. Resmi basın açıklamasına göre şirket, bu marka altında ‘mobil üretkenlik ve’ hibrit işgücü ‘için tasarlanmış çok çeşitli PC aksesuarlarını satacak. 

Çinli teknoloji devi, Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse ve Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank (20.000 mAh) olmak üzere iki ürün tanıttı.

Adından da anlaşılacağı gibi, yeni duyurulan Lenovo Go Kablosuz Çok Aygıtlı Fare üç adede kadar cihazla eşleştirilebilir. Kullanıcılar, bu amaç için özel bir düğmeye tıklayarak eşleştirilmiş cihazlar arasında geçiş yapabilirler.

16

Farede yalnızca Bluetooth 5.0 değil, aynı zamanda 2.4GHz kablosuz USB Type-C alıcısı da var. Resmi teknik özellik sayfasında bu ürünün yalnızca Microsoft Windows ve Google Chrome OS ile uyumlu olduğu belirtilmektedir . Ancak Bluetooth özelliği olduğundan, Android akıllı telefonlar ve tabletler, iPad’ler, iPhone’lar ve çok daha fazlası dahil olmak üzere hemen hemen tüm cihazlarda çalışacak.

Ayrıca, farede üç düğme (sol, sağ, kaydırma tekerleği) ve bir Nordic IC (52810) bulunur. Anında ayarlanabilir DPI’ları (2400, 1600, 800) destekler ve mavi optik sensör sayesinde her yüzeyde kullanılabilir.

123 1

Fare, şirketin tam şarjla yaklaşık 2 ay dayandığını iddia ettiği 380 mAh pil ile destekleniyor. Şarj etme gelince, fare USB Type-C kablolu şarjı ve Qi kablosuz şarjı destekliyor.

Son olarak, Lenovo Go Kablosuz Çok Aygıtlı Fare 100 x 62 x 34 mm boyutlarındadır ve iki renkte (Fırtına Grisi, Gök Gürültüsü Siyahı) gelir. Fiyat 59,99 ABD dolarıdır ve ABD’de Haziran 2021’den itibaren satışa sunulacak. 

Microsoft Surface Duo tekrar satışta