LEGO The Lord of the Rings kısa süreliğine ücretsiz oldu!

lego the lord of the rings

Sevilen LEGO oyunlarından biri olan LEGO The Lord of the Rings, kısa süreliğine Humble Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son yıllarda çıkan hemen hemen her fantastik film için LEGO oyunları yayınlanıyor. Özellikle küçük yaştaki oyun severlere hitap eden bu yapımlar, eğlenceli ve kolay anlaşılabilir yapısı sayesinde geniş bir oyuncu kitlesine sahip.

Zaman zaman dağıttığı ücretsiz oyunlarla gündeme gelen Humble Store, şimdi de LEGO The Lord of the Rings oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor.

Lego The Lord of the Rings ücretsiz oldu!

Eğer LEGO serisine ilginiz varsa ya da PC’de oyun oynamayı seven bir çocuğunuz varsa bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. The Lord of the Rings’in LEGO oyununa ücretsiz sahip olmak ise son derece basit. Tek yapmanız gereken Humble Store’a girerek oyunu kütüphanenize eklemek. Daha sonra sistem size mail adresiniz üzerinden bir Steam kodu gönderecek. Gönderilen Steam kodunu, hesabınızdan aktif ederek oyunu Steam kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. LEGO’nun The Lord of the Rings oyunu 2012 yılında satışa sunulmuştu. Yani sizlerin de tahmin edebileceği üzere oyunun normal satış fiyatı da son derece düşük. Hali hazırda bu yapım Steam üzerinden 7.75TL gibi oldukça uygun bir fiyattan satılmakta. Tabi ki yine de bu ücreti ödemek istemezseniz Humbe Store’a bir kaç dakikanızı ayırmanız yeterli olacak. Bu kampanyanın 22 Aralık akşamı itibariyle son bulacağını da belirtelim.

Steam kış indirimleri ne zaman başlayacak? İşte yanıtı