Left 4 Dead 2 hortluyor!

Left 4 Dead 2

Valve Corporation’ın ödüllü oyunu Left 4 Dead 2 ‘nin çıkış tarihi 2009. Evet 2009 çıkışlı oyun ilk defa bir güncelleme alacak.

Bunun için ilgisiz, maddi zorluklar çeken bir yapımcı olarak düşünmeyin diye başta Valve’nin oyunu olduğunu söyledik. Peki Left 4 Dead 2 neden güncelleme almadı ve çıkacak olan yeni güncelleme de neyin nesi?

Left 4 Dead 2 hortluyor!

2009 yılında ilk olarak piyasaya sürüldükten çok kısa bir süre sonra binlerce kişi tarafından oynanmaya başlandı. O zaman için Counter, Halflife, Call of Duty gibi oyunlara rakip olmuş, bu oyunlardan tarafına fazla sayıda oyuncu çekmişti. Ülkemizde de bir dönem internet cafelerde en popüler oyunlardan biriydi. Oyun ilk yıllar çok tutulsa da zamanla daha çok nostalji olsun diye oynanmaya başlandı ve aktif oyuncuları oldukça azaldı. Firma diğer oyunlarına yönelirken bu oyun için bir yenilik getirmeyi tercih etmedi.

Valve, Left 4 Dead 2’nin 11 sene aradan sonra güncelleneceğini duyurdu. Valve’nin yayınladığı blog yazısına göre oyun, The Last Stand isminde bir güncelleme alacak. Güncellemenin içeriği ve oyuna getireceği yenilikler ise bilinmiyor. Ancak yayınladıkları video ile hem görsel hem de oynanış olarak büyük bir güncellemenin geleceği konuşuluyor.

Oyun Konusu: Left 4 Dead 2, insanları zombiye çeviren bir salgının ortasındaki dört hayatta kalan kişinin zombilerle mücadelesini konu alır. Hayatta kalanlar, mücadele sonundaki kurtarma araçlarına gitmek için her bölümün sonundaki güvenli odalara, kontrol noktalarına, savaşarak ulaşmak zorundadır. Oyun, yönetmen (director) denilen yapay zekâ tarafından kontrol edilir; oyuncuların performansına ve ilerlemesine göre dinamik bir mücadele için oyun zorluğunu değiştirilir.

1000 TL altı alabileceğiniz en iyi tabletler