League of Legends’ in En Gıcık 5 Şampiyonu

lol

Dünya ve ülkemizde oldukça rağbet gören moba türü strateji oyunu League of Legends’ ın en gıcık şampiyonlarını sizin için listeledik.

5.Tryndamere: Sonsuz hiddetinden ve öfkesinden güç alan Frejlord’lu Tryndamere gerek ani kritik vuruşları gerekse ultimate Skill’in vermiş olduğu 5 sny’lik ölümsüzlük ile  rakip oyuncuların kendine gıcık olması için yeterli bir sebeb olarak gözüküyor.

4.Soraka: Yıldızların hediyesiyle kutsanmış bir şifacı olan yıldız çocuk Soraka takım arkadaşlarına tonla heal verip buda yetmezmiş gibi birde rakip oyuncuları susturup yetenek kullanmalarına fırsat vermiyor. Soraka takım arkadaşları için hayat kurtarıcı olarak dururken rakip takım için baş belası.

3 Fizz: Dalgaların Dümencisi Fizz oyun içindeki hareketliliği ve yüksek miktarda ki yetenek gücü sayesinde herkes için olmasa bile saldırı gücü taşıyıcılarının korkulu rüyası olarak görünüyor. (Oha abi ya adam tek attı!)

2.Blitzcrank: Zaun’dan çıkmış bu büyük buharlı golemin destek rolunde iken Q yeteneğinin sayesinde rakip oyuncuları sürekli çekmesi ve çaresizce ölmelerine neden olan hareketleri nedeniyle başa bela olarak Sihirdar Vadisi’ nde yer almaktadır. Robotumuz gülüşü ilede gıcık kapılmayacak gibi değil.

1.Teemo: Listemizde 1. sıraya oturan bu çevik izcinin sürekli görünmez olması rakibini kör yapabilmesi ve sürekli olarak etrafa görünmez mantarlar koyup rakip takımın çaresizce hasar almalarına sebeb olması nedeniyle nefret edilenler listesinde 1 numara! Yavru kurt Teemo uzun yıllar gıcık etmeye devam edecek gibi duruyor.(Yavru kurt teemo göreve hazır!)

BMW İ8 Beğeni Toplamaya Devam Ediyor