Launch Center Pro ile iPhone’a kısayollar ekleyin!

Launch Center Pro

iOS için geliştirilen Launch Center Pro uygulaması, sistem ayarları dahil olmak üzere diğer uygulamalar ile etkileşime geçerek kısayollar oluşturmanızı sağlıyor. Launch Center Pro ile iPhone kullanmak çok daha kolaylaşıyor.

Apple, Kestirmeler uygulaması ile Siri kısayollarını kullanıma sunmuştu. Sesli asistan kullanmak istemeyenler için App Store’da Launch Center Pro gibi daha iyi bir alternatif bulunuyor. Peki, bu uygulama ne işe yarıyor? Söylendiği gibi iPhone kullanımını kolaylaştırıyor mu?

Launch Center Pro ne işe yarıyor?

Uygulama ile tek tıklama ile birini arayabilir, GIF mesajı gönderebilir, fotoğraf çekebilir, Wikipedia’da hızlı arama yapabilir, QR kod taratabilir, Tweetbot’u kullanarak arama yapabilir ve Things uygulamasında hızlı bir şekilde görev oluşturabilirsiniz.

Tüm popüler uygulamalara destek veren Launch Center, kısayolların yanında aldığı güncelleme ile NFC desteğine de kavuşuyor.

Apple’ın Türkiye için yayınladığı iOS güncellemesi dünya çapında yeni sorunlara yola açtı

NFC yapıştırmalarına da kısayollar atayarak, bu stickerlara iPhone’unuzu okuttuğunuzda kısayolun devreye girmesini sağlayabilirsiniz. App Store’da ücretsiz olarak yer alan Launch Center’ın ekstra özelliklerini kullanmak için ücret ödemeniz gerektiğini belirtelim.

Launch Center Pro

Launch Center‘ın en sevdiğim yanı ise tek ekranda kullandığım popüler uygulamaları göstermesi. Kısayollarını atadığım uygulamalara tıklayarak yapacağım işi daha hızlı bir şekilde yapabiliyorum. Uygulamanın ayrıca araç takımı özelliği bulunduğunu bu sayede bildirim merkezinden uygulamaları başlatabileceğinizi belirtelim.