Apple Destek uygulaması Türkçe desteği ile yayında!

apple destek uygulama 1

Teknoloji devi Apple, kendi kullanıcıları için yeni uygulamasını yayınladı. İşte Apple Destek uygulamasının detayları.

Apple, geçtiğimiz günlerde App Store uygulama marketinde yeni bir uygulama ile karşımıza çıktı. Söz konusu uygulama “Apple Destek” olarak adlandırılıyor. Apple cihazlarında sorun yaşayan kullanıcılara yönelik olarak yayınlanan bu uygulama Türkçe dil desteği ile artık kullanıma hazır.

Apple Destek uygulaması ne işe yarıyor?

Öncelikle Apple Destek uygulamasına Apple iCloud hesabıyla giriş yapılması gerekiyor. Ardından aynı kullanıcı bilgileri ile giriş yapılan tüm cihazlar tek bir ekranda listeleniyor. Her bir cihaz için ayrı ayrı destek seçenekleri sunan uygulama, internet sitesinde yer alan çoğu destek yazısına tek bir noktadan ulaşma imkanı sağlıyor. Ancak tek özellik bu değil.

Apple’ın internet sitesinde yer alan canlı destek servisini de içerisinde barındıran uygulama, yaşadığınız sorun ile ilgili olarak bir Apple yetkilisiyle görüşülmesini sağlıyor. Planlanmış bir arama yaparak canlı destek haricinde telefon aracılığıyla da destek almak mümkün. Sizin belirlediğiniz bir saatte Apple yetkilileri telefon ile sizi arayarak sorununuza çözüm bulabiliyor.

Apple’ın kendi destek uygulaması Mac, iPad, iPhone, Apple Watch, Apple TV, iTunes, Apple Kimliği, iPod gibi tüm Apple ürün ve servisleri hakkında tek bir noktada destek sunabiliyor. Cihaz özelinde ise Pil, Güç, Şarj, Sistem Performansı, Hücresel Veri, Wi-fi, Onarımsal, Fiziksel Hasar gibi konularda önceden hazırlanmış makaleler yer alıyor.

Apple Destek uygulamasını App Store uygulama marketi üzerinden ücretsiz olarak indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz olduğunu tekrar hatırlatalım.

apple-destek-uygulama-2

CES 2017’den neler bekleniyor? – Galeri