KURT ADAM FİLMİNİN TÜRKÇE ALT YAZILI BİRİNCİ FRAGMANI PAYLAŞILDI!

Kurt Adam

Tüyler ürpertici modern canavar masalı Görünmez Adam’ın yaratıcıları Blumhouse ve yazar-yönetmen Leigh Whannell’dan dehşet verici yeni bir kurt kâbusu geliyor: Kurt Adam.

Klasik Universal canavarının bu kan dondurucu yeniden uyarlaması Whannell tarafından yönetildi ve senaryosu Whannell & Corbett Tuck, Lauren Schuker Blum & Rebecca Angelo (Dumb Money) tarafından yazıldı. Kurt Adam’ın başrollerinde Golden Globe adayı Christopher Abbott (Poor Things, Catch-22, It Comes at Night), Emmy ödüllü Julia Garner (Ozark, Inventing Anna) ve Matilda Firth (Hullraisers, Coma) ölümcül bir yırtıcı tarafından terörize edilen bir aileyi canlandırıyor. Filmde ayrıca SAG adayı Sam Jaeger (The Handmaid’s Tale, American Sniper) yer alıyor.

</p>

Whannell’in Blumhouse ile daha önce çektiği filmler arasında Invisible Man, Upgrade ve Insidious: Chapter 3 bulunuyor. Kurt Adam’ın yapımcılığını Blumhouse’un kurucusu ve CEO’su Jason Blum, uygulayıcı yapımcılığını ise Ryan Gosling, Ken Kao, Bea Sequeira, Mel Turner ve Whannell üstleniyor. Wolfman bir Blumhouse ve Motel Movies yapımıdır.

Yönetmen/Uygulayıcı Yapımcı: Leigh Whannell

Yapımcı: Jason Blum

Yapımcı: Paul Ritchie

Uygulayıcı Yapımcı: Ryan Gosling

Uygulayıcı Yapımcı: Ken Kao

Uygulayıcı Yapımcı: Bea Sequeira

Uygulayıcı Yapımcı Mel TurnerOyuncular: Christopher Abbott, Julia Garner, Matilda Firth, Sam Jaeger

Görünmez Adam filminin yönetmeninden, ‘Kurt Adam’ Ocak 2025’te sinemalara geliyor.

Huawei Küresel Giyilebilir Cihaz Sektöründe Lider