Kulaklık girişi akıllı telefonlar için gerekli mi?

kulaklık girişi

#İŞBİRLİĞİ

Hem şarj, hem müzik dinleme olmaz

Peki çevirici kullanmak tüm sorunları gideriyor mu? Tabi ki hayır. Bu durumu basit bir örneklendirme ile açıklayalım. Diyelim ki toplu taşımada canınız müzik dinlemek istedi. İyimser olarak düşünelim ve yanınızda çeviricinin de bulunduğunu düşünelim.

Kulaklıkla müzik dinlerken o anda şarjınızın bitmek üzere olduğunu fark ettiniz. Neyse ki powerbank’iniz var ve telefonunuzu şarj edebileceksiniz. Fakat o da ne! Şarj girişinde kulaklığınız takılı. Şimdi yapmanız gereken tek birşey var. Ya müzik dinlemeyi bırakacak ve telefonunuzu şarj edeceksiniz ya da telefonunuzun şarjını sonuna kadar kullanıp müzik keyfinizi bir süre daha devam ettireceksiniz?

İşte bunlar hep sorun. Az önce de belirttiğim gibi. Kablosuz kulaklıkla ilgili bir sorununuz yoksa, kulaklık çıkışının olmaması sizi pek rahatsız etmez. Tabi kulaklığınızın şarjı hep dolu geziyorsanız.

Sonuç olarak, kulaklık çıkışının telefonlardan çıkartılması kullanıcılar açısından pek iyi olmadı. Dahası pek çok kullanıcı bu durumu hoş karşılamadığını net bir şekilde belirtse de üreticiler bu durumu pek sallamadılar. Neden sallasınlar? Adam bir telefon yapıyor, 1000 dolar etiket koyuyor, millet yine sıraya giriyor. Bu şartlar altında, kim, kimi sallar?

kulakluk girişi 4