Kourtney Kardashian, hastalanınca kendi sütünü içtiğini duyurdu!

Kourtney Kardashian, hastalanınca kendi sütünü içtiğini duyurdu!

Ünlü Kardashian ailesinden Kourtney Kardashian şaşırtıcı bir açıklama ile sosyal medyaya bomba gibi düştü. İşte tüm detaylar.

Kardashian-Jenner ailesi, plasenta smoothie’leri, vajina sakızları veya deniz yosunu jeli olsun, en son sağlıklı yaşam trendlerini denemekten asla çekinmedi. Bu nedenle yakın zamanda kocası Travis Barker’dan ilk çocuğunu dünyaya getiren Kourtney Kardashian’ın, kendini biraz kötü hissettikten sonra kendi anne sütünü içtiğini açıklaması hayranlarını şaşırtmadı. 44 yaşındaki Poosh’un kurucusu, 11 Nisan Perşembe günü Instagram Hikayesinde yüzünde komik bir filtreyle başparmaklarını havaya kaldırdığı bir selfie paylaştı. Kourtney, Hikayesi üzerine “Kndimi hasta hissettiğim için az önce bir bardak anne sütü içtim” diye yazdı.

Kourtney Kardashian, hastalanınca kendi sütünü içtiğini duyurdu!

Hastalığı iyileştirmek için ev yapımı ilaçlar kullanılması yeni bir keşif değil. Boğaz ağrısı için ılık suyla tuzlu gargara yapmak, doğal müshil olarak kuru erik suyu içmek veya temelde her şeye taze zencefil eklemek gibi yöntemler mevcut. Peki Kourtney Kardashian gibi anne sütü içmek gerçekten mantıklı mı?

Anne sütünün emziren bebekler için sağlık açısından pek çok fayda sağladığına şüphe yok. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerine göre sadece çoğu bebek için en iyi beslenme kaynağı olmakla kalmıyor, aynı zamanda bebeklerin astım, çocukluk çağı obezitesi ve tip 1 diyabet gibi bazı hastalık ve hastalıklara karşı korunmasına da yardımcı olabiliyor.

Peki anne sütü içmenin yetişkinlere sağlığa ne gibi faydaları var? Yaygın bir iddia, anne sütü içmenin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olabileceği yönünde. Hatta yetişkin anne sütü alıcıları için kazançlı bir çevrimiçi pazar bile mevcut. Ancak uzmanlar, başlangıçta bu konuda çok fazla araştırma olmadığının altını çiziyor.

Elon Musk, Yapay Zeka İçin Bir Süper Bilgisayar Kuruyor