Köpekler İçin Giyilebilir Teknoloji: Shiraseru Am

anicall Shiraseru Am

Japonya Tokyo merkezli Anicall isimli firma, köpekler için geliştirdiği giyilebilir teknoloji ürünü Shiraseru Am’i duyurdu. Tasma şeklinde giyilebilir teknoloji ürünü Shiraseru Am’in detayları haberimizde.

anicall-Shiraseru-Am-giyilebilir-teknoloji

Giyilebilir teknolojiler giderek yaygınlaşıyor ve bu konudaki çalışmalar hızla devam ediyor. Evcil hayvan besleyenler için geliştirilen Shiraseru Am isimli ürün bu alanda bi ilk sayılabilir. Tokya merkezli şirket, Microsoft ve Fujitsu’dan destek alarak bir kampanya başlattı. Temmuz ayı sonuna kadar 4.000 Dolardan fazla bağış toplamayı hedefleyen Anicall isimli firma, hedefine ulaşırsa tanesi 40 Dolardan olmak üzere Shiraseru Am isimli ürününü satışa sunacak.

Shiraseru Am, köpeklere bir tasma olarak takılıyor. Eğer uygunsa kediniz için de kullanabiliyorsunuz. Ürün, evcil hayvanınızın kalp atışlarını takip ediyor ve 20 farklı duygusal durumu birbirinden ayırabiliyor. Köpeğiniz normalin dışında bir tavır sergiler ve huzursuz olursa bunu size bildiriyor. Diğer yandan köpeğinizin beslenme programını belirleyerek günlük kalori ihityacını yine cihazla takip edebiliyorsunuz. Anicall Shiraseru Am’in mobil uygulaması var ve bu sayede bahsettiğimiz tüm özelliklerini akıllı telefonunuz üzerinden takip edebiliyorsunuz. Veri akışı Bluetooth üzerinden yapılıyor.

Telefonunuzla Etkileşime Giren 9 İlginç Ürün