Knack 2 demosu yayınlandı!

knack 2

PlayStation 4’ün çıkış oyunlarından biri olan Knack devam oyunuyla bir kez daha konsollarımıza konuk oluyor. İşte Knack 2 hakkındaki detaylar.

Sony 2013 yılında PlayStation 4’ü duyurduğunda çıkış oyunlarıyla pek de dikkat çekememişti. Bu durumun temel nedeni, Sony tarafından söz verilen birçok oyunun PS4’ün çıkışına yetişmemesiydi. AAA kalitesindeki oyunların yeni nesil konsolun çıkışında raflardaki yerlerini alamaması oyun severlerin de canını sıkmıştı.

Peki PS4’ün çıkışında hangi özel oyunlar satışa sunulmuştu? Eğer PS4’ün çıkışını hatırlıyorsanız, Knack isimli yapımı da hatırlayacaksınızdır. Özellikle, PS4 standının kurulduğu büyük elektronik mağazalarında hep Knack oyunu takılı oluyordu.

Sonuç olarak Knack, 6-13 yaş oyuncu kitlesine hitap eden bir yapımdı. Dolayısıyla öyle büyük satış rakamlarına da ulaşamadı. Fakat Sony bu platform oyununun devamını getirmekte kararlı olduğunu açıklamıştı. Nitekim kısa süre önce Knack 2, PS4 için duyuruldu.

6 Eylül’de satışa sunulacak olan Knack 2 için geçtiğimiz gün bir de demo yayınlandı. Oyundaki Manastır bölümünü içeren demoyu PSN üzerinden indirebilirsiniz.

Dip not olarak demonun 2.09GB’lık boyuta sahip olduğunu da belirtelim. Eğer hızlı bir internet bağlantınıza varsa bu demoyu indirmeniz yalnızca birkaç dakikanızı alacaktır. Eğer ilk Knack oyunu hoşunuza gittiyse bunu da denemenizi tavsiye ederiz. Zira Knack 2’de aynı ilk oyunda olduğu gibi son derece basit bir oynanış dinamizmine sahip. Aralara serpiştirilen bulmacalar da oyuna renk katıyor.