Kısa Sürede En çok İzlenen Film Oldu

theınterviewfilmi

Geçen günlerde olaylar yaratan film Sony’e siber saldırı yapan hacker grubunun tehditleri yüzünden gösterimden kaldırılmıştı.Şimdi ise en çok izlenen film oldu.
The Interview filmi Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’a suikast girişimini konu alıyor.Film Sony’e siber saldırı yapan hacker grubunun tehditi üzerine gösterimden kalktı.Film tehditlere aldırış etmeyip geçtiğimiz hafta internet üzerinden ve bazı sinemalarda gösterime tekrardan girdi. İnternette ciddi derecede ilgi gören film bir haftada internet üzerinden 15 milyon dolar, sinemadan ise 2.8 milyon dolar toplamında ise yaklaşık 18 milyon dolar hasılat elde etti.

theınterview

 

Yoğun ilgiden dolayı Sony’nin internet üzerinden en çok izlenen filmi oldu.Hızla yayılan film Google Play, YouTube, Xbox ile iTunes üzerinden de izlenebiliyor. Vizyona sadece internet üzerinden giren bir filmin bu rakamlara ulaşması film sektörü için olduça başarılı.
Kim Jong Un’a suikasti konu alan The Interview filmi Noel’de ABD’de 331 sinema salonunda gösterime girdi. İnternet ve bir çok platformda gösterilen film BitTorrent sitelerinde de ilgiyle karşılandı.Herkes tarafından tartışmalara yol açan film The Hobbit: The Battle of the Five Armies’i geride bıraktı.Filme destek verenlerin arasında ABD Başkanı Barack Obama da vardı.

Samsung Z1’in Görselleri Sızdırıldı