CES 2017: Kinomo Hologram ön inceleme

kinomo

Bilim kurgu filmlerinden bildiğimiz Hologram teknolojisi herkesin kullanılabilecek düzeye geldi. Kinomo adlı şirket hologram efektini ürünlerine entegre etmeye başladı.

Kinomo ’nun patentli Holo Display teknolojisi, özellikle kolay kurulumu ve kullanımı ile fark yaratıyor. Tak çalıştır fonksiyonuna sahip olan bu yeni teknoloji sayesinde durağan ve hareketli 3D görüntüler oluşturulabiliyor.

3D ekran teknolojisinin sırrı, LED donanımlı pervanelerde yatıyor. Diyot, mıknatıs ve mikroçipler yardımıyla sözü edilen Rotorlardan hologram benzeri bir görüntü oluşturuluyor. Sensorler yardımı ile pervanelerin konumu, hızı ve açıkları hesaplanıp LED ışıklara istenilen görüntüler aktarılıyor.

İster masaüstü bilgisayardan isterse de dizüstü veya Tablet ürününden istenilen görüntüler hem USB hem de kablosuz ortamda bu ekrana aktarılıp oynatılıyor. Bu sayede istediğiniz zaman hızlı bir şekilde resim ve videoları değiştirebiliyorsunuz. Özellikle reklam pazarı için düşünülen bu teknoloji, piyasada yeni bir soluk getireceğini düşünüyoruz.

Sharp OLED ekranlı iPhone için hazırlanıyor!


Yorumlar kapatıldı.