Keychron Q11 tasarımı ile yok artık dedirtiyor!

klavye

Oyunseverler için geliştirilen bu yeni klavye gerek tasarımı gerekse de özellikleri ile oldukça ilgi çekti.

Keychron Q11 tasarımı ile yok artık dedirtiyor! Keychron, Çin’de Q11 özel mekanik klavyeyi tanıttı. Q11, iki parçalı bir düzenleme olan benzersiz bir ikiye bölünmüş mekanik klavyedir. Klavyenin yerleşim açısı ve aralığı çok yönlü bir kullanım için kolayca ayarlanabilir. Bölünmüş tasarım, klavyenin daha özgür bir yerleşim alanına sahip olmasını ve kullanıcının bu cihazı kendisine göre kolayca ayarlamasını sağlar.

klavye

Mekanik klavye pazarı, tasarım ve özelleştirme açısından birçok yenilik gördü. Q11 özel bölünmüş tasarımı, omuz ve kollardaki yorgunluğu en aza indirmeye yardımcı olmayı hedefliyor. Klavyenin tamamı alüminyum CNC ile işlenmiş yeni bir çift düğme tasarımına sahip.

oyun 1

Keychron Q11 tasarımı ile yok artık dedirtiyor!

Keychron Q11 Açık kaynak anahtar değişimini destekliyor ki bunun anlamı da bu klavyenin hem Windows hem de MacOS sistemleriyle uyumlu olduğudur. Klavye kullanıcıları için kırmızı, kahverengi ve yeşil renk seçeneklerini sunuyor.

Keychron Q11 özel mekanik klavye, Çin’de 799 yuan (~115$) lansman fiyatıyla satılıyor. Ancak bu klavyenin, kablosuz bağlantıyı desteklemediği için kablolu bir cihaz olduğunu belirtelim. Ancak şirket klavyenin bölünmüş tasarımının bu kusurunu gizleyeceğini düşünüyor.

gamer 1

Keychron Q11’in Çin pazarında nasıl bir karşılama alacağı henüz bilinmiyor. Piyasadaki doygunluk ve rekabet seviyesi oldukça yüksek ve rekabetçi fiyatlar da bu durumu daha da zorlaştırıyor. Ürünün diğer pazarlarda bulunup bulunmayacağına dair de henüz bir bilginin bulunmadığını belirtelim. Keychron Q11 tasarımı ile yok artık dedirtiyor!

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio yenilendi