Kayboldu sanılan kadın 15 saat sonra gondolda bulundu!

Kayboldu sanılan kadın 15 saat sonra gondolda bulundu!

Kayboldu sanılan bir kadın 15 saat boyunca mahsur kaldığı kayak gondolunda bulundu. İşte tüm detaylar.

Tahoe Gölü’ndeki bir kayak merkezinde snowboard yaptığı bir gün sonrasında arkadaşları tarafından kaybolduğu bildirilen bir kadının, gece boyunca telesiyej gondolunda mahsur kaldığı tespit edildi. İspanyolca bir röportajda KCRA’ya konuşan Monica Laso, bir snowboard koşusu daha yapamayacak kadar yorgun olduğu için Perşembe günü Heavenly Kayak Merkezi’nde gondolla dağdan aşağı inmeyi tercih ettiğini söyledi. Bayan Laso akşam 5’te gondol’a bindi ancak gondol birkaç dakika sonra durdu ve hala gökyüzünde asılıydı. Yardım istedi ama kimse çığlıklarını duyamadı. “Sesimi kaybedene kadar çaresizce çığlık attım” diyen Bayan Laso, cep telefonunun yanında olmadığını, dolayısıyla yardım isteyemediğini de sözlerine ekledi.

Kayboldu sanılan kadın 15 saat sonra gondolda bulundu!

Kadın, soğukla ​​mücadele etmek için 15 saat boyunca ellerini ve ayaklarını ovuşturmuş. Bayan Laso’nun arkadaşları, ona ulaşamadıklarından El Dorado İlçesi Şerif Ofisine onun kaybolduğunu bildirmişti, ancak ekipler kadını ancak ertesi gün gondol dağdan aşağı inene kadar fark ettiler. Kayboldu sanılan kadın olayın ardından “Kendimi çok sinirli hissettim” ifadelerini kullandı.

Tabur şefi ve South Lake Tahoe Yangın Kurtarma sözcüsü Kim George, Associated Press’e, Bayan Laso’nun gondolda bulunmasının ardından sağlık görevlilerinin Cuma sabahı saat 8.30’da tesise müdahale ettiğini söyledi. İtfaiye teşkilatında geçirdiği 23 yıl boyunca “hiç böyle bir şeye tanık olmadık” diyen kurtarma ekipleri de olayın nasıl gerçekleştiğini merak ediyor. Tesisin başkan yardımcısı ve baş işletme sorumlusu Tom Fortune, “Konuklarımızın güvenliği ve refahı Heavenly Mountain Resort’ta en büyük önceliğimizdir” dedi.

Cardata ChatGPT 4.0 Üzerinden İkinci El Fiyat Sorgulama Dönemini Başlattı!