Turkcell Platinum Müşterilerine Kış Ayrıcalığı

turkcell platinum

Uludağ ve Kartalkaya’ya lüks araçlarla ulaşım imkânından, zincir takma noktalarına, konaklama indiriminden ‘Dağ Bilgilendirme Servisi’ne kadar pek çok ayrıcalık Turkcell Platinum müşterilerini bekliyor.

Turkcell Platinum, kışın Kartalkaya ve Uludağ’a kayak programı yapan Turkcell Platinum müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak konforlu bir kayak programı için ulaşımdan konaklamaya, ikramlardan zincir takma yardımına kadar eksiksiz bir seyahat için tüm detayları kapsayan hizmet ve ayrıcalıklar sunuyor.

Evden dağa konforlu ulaşım

Turkcell Platinum müşterileri, hafta sonu ister günübirlik ister Cuma-Pazar kayak tatillerinde İstanbul’daki evlerinden 8 kişilik konforlu lüks araçlarla, özel şoför tarafından alınarak Uludağ ve Kartalkaya’daki otellerine bırakılıyor. Üstelik Platinum müşterileri yolculukları boyunca özel ikramlardan ve yolcuların kullanımına sunulan tabletlerle ücretsiz internet kullanımından faydalanabiliyor. Turkcell Platinum’a özel Secure Drive araçlarıyla sunulan ulaşım hizmeti, gidiş dönüş yalnızca 50 TL.  Bu ayrıcalıklı seyahat imkânından yararlanmak isteyen Turkcell Platinum müşterilerinin öncelikli olarak Turkcell Platinum uygulamasından ön rezervasyon talebi formu doldurması yeterli oluyor. Müşteriler, ön rezervasyon talebinde bulunduktan sonra uygunluk kapsamında rezervasyon teyidi için Özel Müşteri Temsilcisi tarafından aranıyor ve daha sonra SMS ile yolculuğun saat bilgisi kendisine ulaştırılıyor.

turkcell platinum 2

Dağ yolunda zincir takma yardımı

Kendi araçlarıyla seyahat etmeyi tercih eden Turkcell Platinum müşterileri için de Uludağ ve Kartalkaya tırmanışında, yol üzerinde özel Turkcell Platinum noktaları hizmet verecek.  Turkcell Platinum noktalarında özel ekiplerle zincir takma yardımı sağlanacak

Dağda indirimli konaklama imkânı

Kayak seyahatinde sunulan fırsatlar ulaşımla sınırlı değil. Kartalkaya’ya gidecek olan Platinum müşterilerine özel; konaklamada, kafeteryalarda ve spa’da indirim ve sürprizler bulunuyor. Ayrıca Turkcell Platinum sezon boyunca sürpriz organizasyon ve hediyeler sunmaya devam edecek.

Dağa özel hava durumu cepte

Turkcell Platinum, kayak tatilini programlarken dağdaki hava durumunu önden bilmek isteyen Turkcell Platinum müşterileri için de özel bir bilgi servisi geliştirdi. Turkcell Platinum müşterilerinin, Platinum Uygulaması üzerinden ulaşabileceği “Dağ Bilgilendirme Servisi”nde Uludağ ve Kartalkaya için sürekli güncellenen kar kalınlığı ve hava durumu bilgileri yer alıyor. Dağ Bilgilendirme Servisi kullanımı ücretsiz sunuluyor.

Nasa’dan Geleceğin Robotu