Kavisli Ekran Teknolojisi Sadece TeknoSA’da

H8000 CURVED 3D FHD DVB S

TeknoSA, tüm dünyanın merakla beklediği bir ürünü daha Türkiye’de ‘ilk kez deneyimleme ve satın alma’ şansını müşterilerine sunuyor. Samsung Curved TV, 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında satışta olacak.

H8000 serisinde 55’’ (140 cm) ve 65’’ (165 cm) ekran boyutlarıyla TeknoSA’nın ayrıcalıklı müşterilerinin beğenisine sunulacak olan modeller 6999 TL’den başlayan çarpıcı lansman fiyatlarıyla geliyor. Ayrıca bu ürünü satın alan ilk 100 kişiye de 500 TL değerinde Samsung Ev Sinema Sistemleri’nde geçerli hediye çeki verilecek.

 H8000 CURVED 3D FHD DVB-S 2

En ufak detaylar bile bu televizyonda

Samsung Curved TV, özellikle yazın başlayacak olan FIFA Dünya Kupası 2014’nın heyecanına heyecan katıyor olacak. En ufak detayların bile izlenebileceği bu televizyonlarda, kavisli ekran teknolojisi sayesinde 3 boyutlu bir görüntü izliyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Sadece TeknoSA mağazalarında deneyimlenebilecek bu ayrıcalıklı ürünün satışı da 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında yapılacak.

Televizyon dünyası değişiyor

Her geçen gün değişen teknolojisiyle şaşkınlık yaratan TV’ler 2014 yılı içinde de büyük bir değişime girdi. Çift ekranlardan, kavisli ekranlara ve ultra HD görüntülü teknolojilere kadar yeni birçok özelliği olan televizyonların, özellikle dünyanın en büyük futbol organizasyonu FIFA Dünya Kupası 2014 öncesinde büyük bir taleple karşılaşacağı tahmin ediliyor.

Google Glass’ta Büyük Sorun!