PS4’te Diablo 3 Heyecanı!

PS4te Diablo 3 Heyecanı

Diablo 3 kaybettiği oyuncu kitlesinin bir kesimini Reaper of Souls ile kendine çevirmeyi başarmasından beri, yeni nesil oyun konsolu PS4 için ne zaman çıkarılacağı merak konusu haline gelmişti.

Oyun ilk kez Pax East’te PS4 için çıkmış durumda. Yeni nesil konsollar için hazırlanan oyunu görenler heyecanlanmıyor değil, zira PC ile konsollar arasındaki fark göz önüne alındığında, bir takım değişikliklerde bekleniyor.

PS4'te Diablo 3 Heyecanı!

İşte sizlere oyunun PS4 sürümü için hazırlanmış yenilikler;

– Düşürdüğünüz her Legendary’nin yanı sıra arkadaşlarınıza göndermek için bir de hediye düşürme şansınız var. Bu hediyeleri gönderdiğiniz arkadaşınız oyuna girdiği zaman sizden geldiğini görebiliyor.

– Arkadaşlarınıza eşya gönderme fırsatınız var.

– Nemesis sistemiyle bir yaratık sizi öldürdüğü zaman, yaratık level atlıyor ve bir portal aracılığıyla ortadan kaybolabiliyor. Daha sonra bu yaratık arkadaşlarınızın oyununda ortaya çıkabiliyor. Eğer arkadaşınız yaratığı öldüremezse bu döngü sürekli tekrarlanıyor.

– Apprentice mod sayesinde, düşük levelli bir oyuncu ile yüksek levelli bir oyuncu beraber oynuyorsalar, düşük levelli oyuncunun statlarına geçici bir boost ekleniyor. Bu sayede zorluk seviyesi o oyuncu için kalkmış oluyor.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi birçok yeniliğin getirildiği PS4 sürümünün resmi çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Civilization: Beyond Earth Duyuruldu!