Samsung Curved UHD TV’ler Özel Ön Sipariş Fırsatları ile Geliyor

Samsung Curved UHD TV

Samsung, gerçeküstü görüntü kalitesi, sıra dışı tasarım ve göz alıcı özelliklerle benzersiz TV deneyiminin kapısını aralayan UHD TV serisini çok özel fırsatlar eşliğinde sunuyor.

Samsung Electronics, minimal tasarımı ve yenilikçi özellikleri ile benzersiz bir görüntü deneyimi sunan yeni nesil Curved UHD TV serisini fırsatlarla dolu ön sipariş kampanyası ile birlikte sunuyor. Samsung konsept mağazalarında geçerli olacak kampanya çerçevesinde ön sipariş fırsatından yararlanan kullanıcılar, “UHD Video paketi”, “Soundbar hediye çeki” ve “UHD TV Akıllı Gelişim Kiti”, gibi TV keyfini ikiye katlayan hediyelerin de sahibi olacak.

Ön sipariş kampanyasından yararlanmak isteyen katılımcıların, 28.03.2014-13.04.2014 tarihleri arasında  samsung.com.tr/ilkcurveduhdtv web sitesinde yer alan ön sipariş formunu doldurması, 11.05.2014 tarihine kadar ise ürünü teslim alması yeterli olacak. Ön sipariş kampanyası hakkında detaylı bilgiler, www.samsung.com.tr/kampanya/ilkcurveduhdtv web sitesinde yer alıyor.

 Samsung Curved UHD TV

55 inç Samsung Curved UHD TV alımlarında geçerli olacak 500 TL değerinde, 65 inç Samsung Curved UHD TV alımlarında ise 1000 TL değerinde Samsung Soundbar hediye çeki, kampanyaya katılan Samsung mağazalarında 30.06.2014  tarihine kadar kullanılabilecek.

Samsung’un kavisli UHD TV modeli, optimize edilmiş renk özelliği sağlayan ve derinlik hissini artıran, yeni bir patentli görüntü algoritması kullanıyor. Kavisli panelin daha da geliştirilmesi ve yeni TV devre teknolojisinin eklenmesiyle, çok daha üstün görsel sonuçlar ortaya çıkıyor. Geliştirilmiş kavisli panel ile çok daha iyi bir görüntü kalitesi sunan cihaz, farklı ve göz alıcı bir TV deneyimi vaat ediyor.

Farklı açılardan bakıldığında da iki kat canlı ve parlak görüntü sağlayan Samsung Curved UHD TV, tüm noktalardan en iyi görsel sonuçları almanızı sağlıyor. Görüntü kaynağı gözetmeksizin, tüm içeriği “UHD” görüntü kalitesi seviyesinde aktaran ‘UHD Dönüştürücü’ özelliği de ürünü farklı kılan bir diğer unsur olarak öne çıkıyor. Samsung’un Curved UHD TV’si, 8 milyon piksel (3840X2160) ekran çözünürlüğüne sahip.

Dünyanın En Hızlı Büyüyen Firması Belli Oldu!