Samsung Curved UHD TV TeknolojisiTürkiye’de!

UN65HU9000K 003 R Perspective Black

Samsung Curved UHD TV’ler; gerçeküstü görüntü kalitesi ve yenilikçi tasarımı ile  benzersiz bir TV deneyiminin kapısını aralıyor.

 Samsung Electronics, yeni nesil Curved UHD TV serisini tanıttı. Yeni Samsung Curved UHD TV’ler, yenilikçi tasarımı ve benzersiz görüntü deneyimi ile öne çıkıyor. Farklı açılardan bakıldığında da iki kat canlı ve parlak görüntü sunan Samsung Curved UHD TV, tüm noktalardan en iyi görüntüleme deneyimi sağlıyor. 55 ve 65 inç modellerin ardından 78 inç modelin de satışa sunulacağı Curved UHD TV’lerin tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 8.000 TL ila 15.000 TL arasında değişiyor.

 

Samsung’un Curved UHD TV modelleri, optimize edilmiş renk özelliği sağlayan ve derinlik hissini artıran, yeni bir patentli görüntü algoritması kullanıyor. Kavisli panelin geliştirilmesi ve yeni TV devre teknolojisinin eklenmesiyle, çok daha üstün görsel sonuçlar ortaya çıkıyor. Görüntü kaynağı gözetmeksizin, tüm içeriği “UHD” görüntü kalitesine dönüştüren ‘UHD Upscaling’ özelliği de ürünü farklı kılan bir diğer unsur olarak öne çıkıyor. Samsung’un Curved UHD TV’si, 8 milyon piksel (3840X2160) ekran çözünürlüğüne sahip.

Google Glass Piyasada!