Karşınızda Oppo’nun ilk tableti Oppo Pad

Oppo Reno 5 Gaming Edition geliyor!

Bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden Oppo Pad, performans testlerinde kendini gösterdi.

Karşınızda Oppo’nun ilk tableti Oppo Pad. Oppo’nun bir süredir ilk tabletini üretme fikrine sahip olduğu ve bu amaçla çalışmalar yürüttüğü bilenen bir durum. Hatta Çinli teknoloji devinin bu amaçtaki çalışmalarına 2021 yılının ikinci çeyreğinde başladığı biliniyor. Bununla birlikte, şu ana kadar daha çok akıllı telefon pazarına yönelik teknolojiler geliştiren Oppo’nun, tecrübesiz kaldığı tablet piyasası için ilerlemelerinin bir hayli yavaş kalmasına şaşırmamalı.

Ancak görülen o ki, artık çalışmalarda sona gelinmiş. Geekbench testlerinde OPD2101 koduyla listelenen ve Oppo’nun ilk tableti olacak Oppo Pad’e ait olduğu belirtilen özellikler, bu tabletin çıkışının bir hayli yaklaştığını gösteriyor.

Testte tek çekirdek performansından 4.582 puan çoklu çekirdek performansından ise 12.259 puan alan cihazda Snapdragon 870 işlemci setinin ve 6GB RAM’in bulunduğu görünüyor.

oppo pad kanli canli goruntulendi

Karşınızda Oppo’nun ilk tableti Oppo Pad

256GB dahili depolama alanıyla karşımıza çıkması beklenen Oppo Pad’de ayrıca 33W hızlı şarj destekli 8.080mAh kapasiteli bir  batarya bulunuyor. Arka yüzeyinde 13MP + 8MP’lik çift kamera bulunan tabletin ekranı ise 2560 x 1600 çözünürlüklü 11 inç LCD panel.

Tablet her ne kadar testlerde görünmeye ve son günlerden adından daha fazla bahsettirmeye başlamış olsa da, yine de şu an itibariyle Oppo’nun ilk tabletini ne zaman tanıtacağı ya da ne zaman satışa sunacağı konusunda kesin bir tarih yok. Benzer durumun fiyat cephesinde de olduğunu ve tabletin fiyatı hakkında şu an için herhangi bir bilginin bulunmadığını da ekleyelim.

ÖTV indirimi araçların fiyatında düşüş yaşattı: Otomobil fiyatları aşağı çekiliyor