Karşınızda Galaxy Note 9!

Galaxy Note 9

Samsung’un 9 Ağustos yani yarın tanıtacağı Galaxy Note 9 modeli yüksek çözünürlüklü görselleri ile karşımıza çıktı. Galaxy Note 9 tasarımı ve özellikleri hakkında her şeyi haberimizde bulabilirsiniz. İşte Galaxy Note 9!

Samsung, 9 Ağustos 2018 tarihinde yani yarın düzenleyeceği Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 ile karşımıza çıkacak. Note 9’un tanıtımına saatler kala bugün telefonun tüm özellikleri ve yüksek çözünürlüklü görselleri ortaya çıktı.

Galaxy Note 9 özellikleri ve tasarımı!

Yarın tanıtılacak olan Note 9, 6.4 inç büyüklüğünde QHD+ sAMOLED ekran ile gelecek. Telefonun kalbinde ise Snapdragon 845 / Exynos 9810 yer alacak. 6 GB RAM’den beslenecek olan Note 9, maksimumda 512 GB dahili depolama birimi sunacak. Bu depolama birimi 512 GB microSD kart ile 1 TB’a kadar yükseltilebilecek.

4.000 mAh kapasiteli bataryadan beselenecek olan Note 9 kamera konusunda oldukça iddialı olacak. Telefonda 12 Megapiksel f/1.5 + 12 Megapiksel f/2.4 çift kamera kurulumu yer alacak. Note 9’un Selfie yani ön kamerası ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Oreo güncellemesi alacak Samsung modelleri

Son olarak telefonda stereo AKG hoparlörlerin olacağını belirtelim. Kutu içeriğinde de AKG imzalı kablolu kulaklığın olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Dilerseniz gelin Note 9’un ekran görüntülerine bir göz atalım.

Galaxy Note 9

Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.