Just Dance 2015 Satışa Çıkıyor

just dance 2015

Katy Perry, Ariana Grande, Iggy Azalea, Calvin Harris, Maroon 5 ve daha fazlasını içeren Just Dance 2015 ile bugüne kadarki en zengin içeriğini sunuyor.

Just Dance serisinin altıncı oyunu Just Dance 2015’in Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi dahil olmak üzere tüm hareket kontrollü oyun platformlarında piyasada olacağını duyurdu. Just Dance 2015 yalnızca 40’ın üzerinde şarkı içermekle kalmıyor; oyuncular Ariana Grande Ft. Zedd’den “Break Free” şarkısını da ücretsiz indirebilecekler.

 just-dance-2015--2

“Son altı yıl içerisinde Just Dance 50 milyonun üzerinde satarak tüm zamanların en çok astan müzik oyunu serisi olmayı başardı,” diyor Ubisoft, EMEA satış ve pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Geoffroy Sardin. “Bu yıl Just Dance 2015 ile her zamankinden çok liste başı Billboard sanatçısı içeriyoruz ve topluluğu – yani hayranlarımızı – yenilikçi ve interaktif yollarla oyunun içine çekecek yeni oyun özellikleri geliştirmek için çok sıkı çalıştık.”

 just-dance-2015

Just Dance 2015’teki yeniliklerden biri olan Dance VIP özelliği oyunculara sevdikleri sanatçı ve eğlence dünyası isimlerine daha rahat erişmelerini sağlayacak. Dance VIP’de oyuncular bu kişilerin oyun içi görüntüleriyle birlikte dans edebilecek ve puanlarını karşılaştırabilecekler. Oyuncular seçtiği şarkıcılara ek olarak dans sanatçıları ve koreografları da seçebilecekler. Just Dance 2015 hakkında en yeni bilgiler için lütfen justdancegame.com adresini ziyaret edin.