Just Cause 3’e DLC geliyor

just cause 3 dlc multiplayer

Just Cause 3’e ilk DLC yani Eklenti Paketi İçeriği geliyor.

Ücretli olarak satışa sunulacak olan DLC’ye; Air Land and Sea Expansion Pass sahipleri Ücretsiz olarak sahip olabilecek. Avalanche Studios, DLC’nin yanı sıra Oyunculara, Ön Sipariş ile sahip olunan Bonus İçeriklerin de satışa çıkarılacağını ifade etti.

Bitmek bilmeyen Enerjisi ve Aksiyonu ile Oyuncuların beğenisini kazanan, devasa bir Haritaya sahip Just Cause 3’ün geliştirilen ilk DLC’si kısa bir süre sonra aramızda olacak.

Sky Fortress adıyla çıkış yapacak olan DLC, Hava Taşıtlarına yönelik bir DLC olacak. Just Cause 3 her ne kadar geniş bir Açık Dünya’ya ve derin Senaryo kurgusuna sahip olsa da bir Çevrimiçi oyun modunu uzun zamandan beri hak ediyordu.

Özellikle oynanış süresini önemli derecede etkileyen bu modun, Just Cause 3 için yine aynı Ekip tarafından daha kaliteli bir şekilde hazırlanacağı duyuruldu.

Square Enix ve Avalanche Studios işbirliği ile geçen yılın sonlarına doğru Just Cause 3 satışa çıkmıştı. Oyunu oynayanların yakından bileceği üzere Just Cause serisinin temelinde bir multiplayer yani Çoklu Oyuncu Modu yer almıyordu.

2.Oyunda ek olarak profesyonel bir Ekip tarafından hazırlanan Multiplayer Modu, görmüş olsak da ne yazık ki Yapımcılar Just Cause 3 için de Çoklu Oyuncu modunu es geçmişlerdi. DLC ve Multiplayer ile ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Star Wars Force Awakens, 1.5 Milyar Dolar Sınırını Aştı