Jurassic World Evolution sistem gereksinimleri yayınlandı

jurassic world

Sinema tarihinin kült yapımlarından biri olan Jurassic Park, uzun bir sürenin ardından Jurassic World ismi ile tekrardan beyaz perdede boy göstermişti. Normalde kült olan üçlemenin devamı niteliğindeki film, Jurassic Park 4 yerine farklı dinamiklerinden ötürü Jurassic World ismi ile yayınlanmıştı. Gişede muazzam bir başarı elde eden Jurassic World’ün devam filmi de kısa süre sonra vizyona girecek. Bu devam filmi ile eş zamanlı olarak Jurassic World Evolution isminde simülasyon tarzında eğlenceli bir oyun da raflardaki yerini alacak. Peki PC’ni bu yapım için yeterli güçte mi? İşte bu sorunun yanıtı.

Jurassic World Evolution PC sistem gereksinimleri

Frontier Development tarafından geliştirilen Jurassic World Evolution 12 Haziran’da raflardaki yerini alacak. Yani oyunun da devam filmi ile hemen hemen aynı tarihlerde çıkış yapacağını söyleyebiliriz.

Yapımcı ekip geçtiğimiz gün PC, PS4 ve Xbox One için geliştirilen yapımı ön siparişe sundu. Bu ön sipariş süreci ile birlikte oyunun PC sistem gereksinimleri de belli oldu. Jurassic World Evolution PC sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
İşlemci: Intel i5-2300/AMD FX-4300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: nVidia GTX 650 (2GB) /AMD Radeon 7850 (2GB)
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Bu arada dip not olarak belirtelim. Şu anda Steam’de ön siparişte bulunan yapımın fiyatı 214TL. Açık konuşmak gerekirse, bir park simülasyonu için istenen bu ücret biraz aşırı gibi görünüyor.

Dust 2 haritası artık Far Cry 5’te de oynanabilir