Journey iOS platformuna gelid!

Journey iOS

PlayStation 3 ile hayatımıza giren sanatsal türü ile büyük beğeni toplayan Journey iOS platformuna geldi. İşte oyunun ayrıntıları ve fiyatı.

2012 yılında PlayStation 3 için Thatgamecompany tarafından geliştirilen Journey, sanatsal tasarımı ile büyük beğeni toplamıştı. Sonrasında PlayStation 4 ve PC platformuna da gelen bu sanatsal yapım, bugün iOS platformu için çıkışını gerçekleştirdi. 34,99 TL fiyat etiketine sahip olan oyun, iPhone ve iPad’in tüm marifetini ortaya koyuyor.

İndirime giren Xbox One oyunları – 6 Ağustos haftası

Annapurna Interactive tarafından iOS’e uyarlanan oyunun ilerleyen aylarda Android platformuna da gelmesi bekleniyor. Eğer iOS’te sanatsal bir yapım oynamak istiyorsanız; oyunu buradan satın alabilirsiniz. Son olarak oyunun kontrollerinin dokunmatik ekranlarda oldukça rahat olduğunu belirtelim..

Oyunun açıklaması;

Sırlarını keşfetmek için harabelerin üzerinde süzülüp çölleri aşarken Journey’in kadim ve gizemli dünyasını keşfet. İster kendi başına oyna, ister dost bir gezginle oyna ve bu engine dünyayı onunla birlikte keşfet. Çarpıcı görsellerin ve Grammy adayı gösterilmiş bir müziğe sahip olan Journey, eşi benzeri olmayan nefes kesici bir deneyim sunuyor.